Region

Svet

Dule VB: Marijana nema muža, matora je za Nemeša

U kući je u toku zadatak "Diktatura" u kom su Nirmal, Lester i Nikola gazde ili diktatori, a svi ostali ukućani koji su smešteni na otpadu su njihovi radnici i moraju izvršavati njihova naređenja.

Dule VB: Marijana nema muža, matora je za Nemeša



Juče je možda bio najzanimljiviji Marijanin zadatak da bar u tri situacije mora ignorisati Nemeša i kada je to prvom prilikom učinila i to zbog Brendona njen dragi ju je samo značajno pogledao.

Soraja i Bojana su ogovarale Marijanu i njena bivša kuma je iznela svoje mišljenje kako će Marijana ispasti zbog svog ponašanja i kako joj nije jasno ko uopšte glasa za nju, a Sara se saglasila sa tim. Horvat je rekao kako je Marijanina i Nemševa veza interesantna publici, pa zbog toga ima dosta glasova.

Dule je tom prilikom izneo veoma zanimljiv zaključak kako Marijana nema muža, jer je nemoguće da se tako ponaša udata žena, a misli i kako je ona prestara za Nemeša i da veza sa njom uopšte nije dobra za njega. Soraja se na ovo slatko nasmejala, a Bojana dodala kako Marijana uopšte ne voli Nemeševića i istakla da joj mnogo znači što su njegovi roditelji rekli kako je dobra i da im čuva sina.

Izgleda je Bojana baš ozbiljno shvatila svoj zadatak upućen od strane Nemeševića, a reklo bi se da ona ipak gaji simpatije prema Nikoli, što se moglo primetiti i tokom njihovog zajedničkog nastupa na "Balkansongu" ili ga možda voli kao druga.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>