Region

Svet

Milan Stanković: Ugrožen sam

Pevač Milan Stanković je posle godinu dana medijske izolacije i pauziranja sa pevačkom karijerom otkrio pozadinu njegovog sukoba sa "Grandom".

Milan Stanković: Ugrožen sam



"To nije bila moja odluka. Od juna prošle godine bilo mi je zabranjeno da se pojavljujem u emisijama i nastupam", objasnio je Stanković i potvrdio da je bilo: "intervenisanja da se njegovo pojavljivanje na Prvoj i Pinku zabrani", rekao je Milan.

"Pokušao sam sve što je u mojoj moći da se stvari reše na pristojan, moralan i ljudski način, što sam i potvrdio svojim nenapadnim i konstantnim kontaktiranjem sa "Grand produkcijom", ali nažalost, ne nailazim na odgovor. Zaključujem da je glavni cilj da me predstave kao nekog ko, eto tako, iz čista mira ne želi više da sarađuje s njima, dok se razlozi i istine zaobilaze u najširem luku. Ipak, i neizgovorena istina je jača od godinu dana laži. Nisam ja taj koji je ugrozio "Grand produkciju" već obrnuto", rekao je, dodajući da nije on odlučio da ne nastupa i da je u njega uložena mnogo manja svota novca od pola miliona evra", rekao je Milan za Story.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>