Region

Svet

Dača demantuje da ide na odmor sa Natašom

Nedavno je osvanula vest kako će Nataša i Dača zajedno provesti odmor i pokušati da ostave nesuglasice po strani zbog ćerkice Hane. Međutim, Danilo demantuje tu priču, a svoj odmor neće provesti na Svetom Stefanu, gde su sada njih dve.

Dača demantuje da ide na odmor sa Natašom



"Svi koji su u njihovoj blizini znaju da su Nata i Dača u poslednje vreme spustili loptu zbog ćerke Hane i konačno počeli lepo i civilizovano da se ponašaju i dogovaraju o svemu kada je reč o njihovoj mezimici", rekao je izvor blizak bivšim supružnicima.

"Oboje su stavili tačku na brak i krenuli dalje. Međutim, nijedno od njih ne želi da provode previše vremena zajedno, tako da Dača ne želi da im se pridruži na letovanju. Možda je neko to što se sve češće čuju, razmenjuju mišljenja i konsultuju se o svemu što je vezano za njihovu ćerku protumačio kao pomirenje, ali realnost je drugačija", ispričao je izvor, a priču je potvrdio i Dača.

"Naravno, to su spekulacije" - odgovorio je proslavljeni vaterpolo as kada su mu novinari Alo-a poslali SMS sa pitanjem da li će se pridružiti bivšoj supruzi i ćerki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>