Region

Svet

Saša Popović: Pokušačemo da se nagodimo sa Stankovićem

Direktor "Grand" produkcije, Saša Popović smatra da bi Milan Stanković trebalo da se ponaša kao profesionalac u odnosu sa njihovom izdavčkom kućom za koju je još uvek vezan ugovorom.

Saša Popović: Pokušačemo da se nagodimo sa Stankovićem



Milan je nakon uspeha na "Evroviziji" počeo da ignoriše svoju matičnu kuću, koja je kako Popović kaže, od njega napravila afirmisanog pevača.

"Mi smo ga preporučili Bregoviću za pesmu 'Ovo je Balkan', koju je pevao na Evroviziji, iako je Brega izričito tražio Milicu Todorović ili Tanju Savić. Neće sa nama, ne mora. Zaista ne razumem šta taj dečko hoće. Može da otkupi ugovor i potom da peva za koga god hoće. Pokušaćemo još jednom vansudski da se nagodimo poslednji put", rekao je direktor "Granda".

Saša je još istakao da su Stankoviću nudili različite poslovne opcije ali ih je on odbijao: "Nemam utisak da Milan Stanković želi da sarađuje s "Grandom". On se decidirano ogradio od toga. On je vezan ugovorom sa nama i trebalo bi da radimo zajedno. Međutim, on odbija saradnju. Ne želi da nastupa, ne želi da mu pomognemo oko snimanja albuma. Nudili smo mu i veliki marketing i pare i sve što se jednom popularnom pevaču može ponuditi. Sve je odbio nekoliko puta u prisustvu njegovog advokata, Brene, Žike i mene. Dali smo mu opciju i da otkupi taj svoj ugovor i bude slobodan pevač. Nije se mesecima javio. Mislim da je u pitanju jedan veliki neprofesionalizam", zaključio je Popović.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>