Region

Svet

Ivan Ivanović: Sigurnost moje porodice je bila ugrožena

Popularni voditelj Ivan Ivanović je za godinu dana realizovanja svoje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ugostio mnoga zvučna imena naše javne scene. Međutim, u njegovom poslu nekada ima i neprijatnosti, pa se dogodilo da ga neko odbije ali i da mu prete.

Ivan Ivanović: Sigurnost moje porodice je bila ugrožena



"Imao sam samo jednu pretnju za sve ovo vreme od jednog čoveka koga ne želim da imenujem. Policija je taj slučaj rešila bukvalno za šest sati. Jednostavno sam osetio da je moja sigurnost i sigurnost moje porodice u tom trenutku možda ugrožena i poželeo sam da reagujem, a kasnije se ispostavilo da sam dobro postupio. Drugih problema nisam imao, ove estradne pretnje ne shvatam ozbiljno - niti me zanimaju, niti me pogađaju", rekao je Ivan.

Ivanović je još istkao da nekoliko ljudi nije htelo da se pojavi u najgledanijem šou-u u Srbiji, a to su: "Aleksandar Tijanić, Željko Mitrović i Cane “Partibrejkers”. Cane je rekao da nije u tom fazonu, Tijanić je prosto rekao da ne želi, a Željko Mitrović nikada nije dao nikakvo objašnjenje. Iako kod mene nema hrane i pića, može da dođe slobodno (smeh)", rekao je voditelj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>