Region

Svet

Seve i Brega se posvđali

Hrvatska pevačica Severina Vučković je prekinula saradnju sa Goranom Bregovićem koji je bio autor njenih pesama na poslednjem albumu "Zdravo Marijo". Seve je najavljivala i kumstvo sa Bregom, međutim, izgleda ništa ni od toga.

Seve i Brega se posvđali



"Severina je zaista na sva zvona najavljivala da će joj Bregović uraditi ceo album, a nisu bile retke ni najave kumstva na njenom predstojećem venčanju s Milanom Popovićem. Ipak, naposletku će sve ostati na najavama. Seve ovih dana pregovara s manje poznatim autorima, između ostalih i s kompozitorom koji je uradio nekoliko pesama za Ivanu Selakov. Album je u pripremi, a da se ne bi potpuno izopštio iz te priče, Brega namerava da bude supervizor projekta i u tolikoj meri će biti prisutan. Severina nije oduševljena idejom, ni najmanje, pa je vrlo verovatno da nekad uspešan dvojac više neće imati apsolutno nijednu dodirnu tačku", izjavio je neimenovani izvor.

Spekuliše se da je razlog prekida njihove saradnje finansijske prirode, a pevačica nije htela da se izjašnjava na tu temu. "Ne želim bilo šta da komentarišem, zovite mog menadžera Tomicu", izjavila je Seve.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>