Region

Svet

Zvezde Granda: Na korak do finala ispala Jelena Vučković

Iako su je mnogi navodili kao jednog od favorita, Jelena Vučković napustila je dalje takmičenje za “Zvezde Granda”, jer je, od pristiglih preko 173.000 glasova, najmanje SMS-ova podrške otišlo upravo njoj.

Zvezde Granda: Na korak do finala ispala Jelena Vučković



Tako, u top 9 sada su samo tri ženska i šest muških kandidata, zbog čega kao da se istorija ponavlja – uvek u Areni, u finalu, bude manje dama.

Od 10 preostalih takmičara, Saša Popović je sinoć u top 9 prvu poslao Mirjanu Mirković, kojoj je pozlilo i pala je na bini, pa su je prijatelji i rodbina izneli iz studija na vazduh. Rasplakala se i Bojana Šarović, koja je sledeća prošla dalje, a potom je Popović prozvao redom Mišela Gvozdenovića, Ivanu Pavković, Petra Mitića, Andriju Markovića, Dragog Domića i Stefana Petrušića, a na crvenim stolicama ostali su zagrljeni Milan Mitrović i Jelena Vučković.

Kada je Saša saopštio da više u takmičenju neće biti Vučkovićeve, Mitrović se opružio po studio koliko je dug i širok, dok je ona ostala nepomično da sedi.
Sledeće nedelje ispada još jedan takmičar, nakon čega ćemo znati koga ćemo definitivno gledati u Beogradskoj Areni, 18. juna, u finalu.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>