Region

Svet

Region

Seka Sablić i Bora Todorović se pomirili posle 30 godina

Naši poznati glmci Seka Sablić i Bora Todorović su se pomirili posle trideset godina. Nakon snimanja filma "Maratonci trče počasni krug" 1982. godine, kada je Bora prešao granicu profesionalizma i razljutio Seku, ovo dvoje nisu komunicirali.

Seka Sablić i Bora Todorović se pomirili posle 30 godina



U nameri da uloga Đenke bude što uverljivija, Bora je umesto klasične glumačke simulacije koja se praktikuje u scenama seksa malo preterao."U jednoj od čuvenih scena na plaži, kada Đenka ima seks sa Kristinom, tokom kojeg ih zatiče kum Mirko Topalović (Bogdan Diklić), Bora se „malo zaneo“, valjda u nameri da što verodostojnije dočara scenu seksa, što je glumicu toliko razljutilo da čak u prvi mah više nije želela da nastavi snimanje. Mnogo se bila naljutila na njega, vrištala je, nema šta mu sve nije rekla. Reditelj, snimatelj i ostali su bili zatečeni, jer niko nije video šta se tačno desilo ispod njene haljinice. Uzalud se Bora izvinjavao, pokušavao da stvar izvadi na šalu… Ona nije htela ni da čuje" , rekao je izvor iz glumačkih krugova koji je želeo da ostane anoniman.

"U glumačkim krugovima poznato je da ovaj legendarni dvojac nije u dobrim odnosima decenijama, ali je malo ko znao zbog čega. Međutim, i to se nedavno promenilo kada su se napokon sreli „oči u oči“. Shvatili su da je vreme da zaborave na vreme kad su bili „mladi i ludi“, te da je vreme da zakopaju ratne sekire. Svi se nadamo da će to pomirenje rezultirati nekim zajedničkim projektom, jer bi publika volela da ih ponovo gleda u tandemu na filmskom platnu " , rekao je neimenovani izvor.

Seka i Bora su izgleda zaboravili i zbog čega nisu govorili, pa su i jedno i drugo dali samo kratke izjave u stilu da su u dobrim odnosima i koga se to uopšte tiče. "Pa šta? Koga to interesuje? " - rekao je Todorović i dodao - "Mi smo u odličnim odnosima. Seka je uvek bila uz mene i ona je moja dobra drugarica. Ako hoćete, dođite u „Zvezdara teatar“ na kafu da se ispričamo, a prljav veš ja ne iznosim" , izjavio je Bora za Alo.

Seka izgleda nije bila raspoložena za razgovor, pa je na ovu temu kratko izjavila: "Ja sam u dobrim odnosima s Borom. Ne mogu da verujem o kakvim glupostima vi pričate! Manite me se!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>