Svet

Region

Andrej Pejić cenzurisan u Americi zato što izgleda kao žensko

Maneken Andrej Pejić, pojavio se na naslovnoj strani magazina  "Dossier" , koji je u najpoznatijim knjižarama u Americi , "Barnes&Noble“ i "Borders" cenzurisan, a razlog je što mladić suviše liči na ženu.

Andrej Pejić cenzurisan u Americi zato što izgleda kao žensko



Na spornoj naslovnoj strani Andrejev torzo je razgolićen, a frizura i šminka su urađene kao da se radi o ženi. Kako iz knjižara tvrde, on suviše liči na ženu pa bi mlađi čitaoci mogli da se zbune i pomisle kako se radi o obnaženoj ženi. Inače, Andrej je nedavno postao poznat u modnim krugovima radeći revije za Žan Pola Gotjea i "Živanši" .

Skaj Parot iz magazina "Dossier" , razočarana je cenzurom i kaže da će to svakako umanjiti prodaju. "Znali smo da ova naslovna strana predstavlja veoma jak androgeni imidž i da bi zbog toga nekim ljudima moglo da bude nelagodno. Upravo zbog toga smo i izabrali Andreja za naslovnu stranu. To je nag muškarac na naslovnoj strani magazina i u tome nema ničeg čudnog. To smo radili mnogo puta do sada i nikad nije traženo da se prekriju te naslovne strane" , rekla je Skaj.

Devetnaestogodišnji Andrej je poreklom iz Bosne i Hercegovine, a odrastao je u Australiji (Melburn), gde ga je otkrio jedan agent dok je radio u "Mekdonaldsu" . Pejić često dolazi u Beograd, a ima baku u selu Vojska kod Svilajnca, o čemu je bilo reči u našim medijima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>