Region

Svet

Dalibor Andonov Gru gost radija Svet Plus u emisiji VIP Špajz (Foto+Audio)

Ovog ponedeljka smo imali zadovoljstvo da u emisiji VIP Špajz ugostimo jednog od najčuvenijih hip hopera na našim prostorima, ali i našeg prijatelja Dalibora Andonova poznatijeg kao Gru. Uz prijatno ćaskanje u studiju, Gru nam je pričao o svom životu, poslu, karijeri...

Dalibor Andonov Gru gost radija Svet Plus u emisiji VIP Špajz (Foto+Audio)



Muzičar, slučajni glumac, sportista - Gru se oprobao u svim ovim zanimanjima, ali ipak mu je muzika u srcu i na prvom mestu.
Hip hop muzikom je počeo da se bavi 1993. godine i do danas se zadržao u tim vodama.

Svoj brak i odnos sa suprugom Danicom koja je poznata manekenka definiše kao skladan i pun razumevanja i iako su, kao javne ličnosti, često izloženi raznim pričama, ne obraćaju mnogo pažnje na to.

Dalibor Andonov Gru

Kada je posao u pitanju, Gru je imao prilike da se bavi i ugostiteljstvom i to ni manje ni više nego u Egiptu. Naime, otvorio je kafić sa drugarom nedaleko od Hurgade i celu tu priču više doživeo kao uživanje u životu nego kao posao.

Poznati hip hoper je i ponosan tata dečaka po imenu Vuk, ali Gru i njegova supruga Danica očekuju i prinovu. Na pitanje da li bi voleo da ovog puta to bude devojčica, kaže da se po malo plaši te ideje jer ipak u ulozi oca jedne devojcice nije bio i ne zna kako bi se snašao.

Za sada, Gru još uvek ne razmišlja da održi koncert, ali možete ga videti na brojnim nastupima po klubovima. Nakon singla "Ti to zoveš ljubav", u planu mu je snimanje još nekoliko, a potom i CD.

Dalibor Andonov Gru

Još mnogo toga ste mogli da čujete ovog ponedeljka u emisiji VIP Špajz tokom vrlo zanimljivog ćaskanja sa našim najpoznatijim hip hoperom.

Dalibor Andonov Gru otkriva detalje svoje karijere i privatnog života


Do sledećeg ponedeljka i nove emisije VIP Špajz, budite uz radio Svet Plus.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>