Region

Svet

Irenina "48 Sati svadba"

Voditeljka Irena Spasić, sada Stojanović se baš kao i učesnici njene emisije udala za 48 sati za svog dugogodišnjeg dečka, Gagu Stojanovića.

Irenina



Iako je oduvek krila svoj privatni život, simpatična voditeljka je sudbonosno "da" rekla pred milionskim auditorijumom. Svadba je zapravo bila u Novembru, međutim u ovom serijalu tek sledi emitovanje ovog događaja.

"Emisija u kojoj sam se udala je kruna mog rada. Moj san je bio da se udam bosa i na - brodu. Želja mi se nije ispunila jer je sve ubrzalo maleno stvorenje koje raste u meni, ali se ne bunim zbog toga" , rekla je Irena koja će uskoro postati majka.

Osim toga, ona je istkla da njen suprug ne voli da se eksponira u javnosti i na snimanje je pristao samo da bi njoj ispunio želju. Takođe se sama pobrinula i za frak koji je nosio njen dragi, samo zato što je ona tako želela. A što se tiče venčanice, rekla je: "Venčanica je za mene kao svaka druga haljina. Često sam se za emisiju slikala u njoj, pa sam je doživljavala kao uniformu."

Svoju svadbenu tortu, nažalost, gospođa Stojanović nije mnogo jela zbog mučnine."Veliki sam čokoholik i nestvarno mi je bilo to što sam u trudničkim danima morala da se suzdržavam od trospratne čokoladne torte", rekla je Irena.

Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>