Region

Svet

Irena Stojanović: Jako sam vezana za Neru i nisam stroga majka (Foto)

Voditeljka emisije "Moja velika svadba", beskrajno simpatična Irena Stojanović, uživa u majčinstvu i igranju sa svojom ćerkicom Nerom. Iako joj posao ne dozvoljava da stalno bude kod kuće, Irena kaže da koristi svaki slobodan trenutak koji se ukaže.

Irena Stojanović: Jako sam vezana za Neru i nisam stroga majka (Foto)



"Uživam u svakom trenutku koji provodim sa njom, bilo da se mazimo, igramo, kuvamo zajedno, šetamo, čitamo bajke ili pevamo. Nera je rođena na rođendan moje mame, krajem maja će napuniti tri godine", kaže plavokosa Irena i objašnjava zašto joj je na početku bilo teško da majčinstvo uskladi sa poslom:

"Bilo je dana kada sam plakala u kombiju kada krenem na put. Jako smo vezane, a Nera je imala godinu dana kada sam počela da radim i tada je još uvek sisala. Ali, mora da se radi. Ipak, sve svoje slobodno vreme provodim sa njom".

U periodu kada mama nije tu, Neru na smenu čuvaju bake. Kao i svako dete, Nera je vrlo maštovita u igri, pa je u zavisnosti od raspoloženja nekad pevačica, nekada kasirka, glumica, Crvenkapa, Pepeljuga ili čak mama. Na pitanje čije je osobine pokupila i na koga liči, Irena kaže: "Liči na sebe, ona je sva svoja! Nekada prepoznam muževljeve crte lica kod nje, nekada svoje, nekada tetkine, a nekada bakine".



O tome koliko je stroga majka i da li dete odgaja moderno ili tradicionalno, Irena je rekla: "Mislim da nisam. Iako je Nera mala, kod nas važi dogovor. Ono što joj obećamo to joj i ispunimo, ali se i od nje isto očekuje. Jako je razumna", te dodala da se u njihovom domu zna kada je doručak, večera, užina, spavanje, kupanje...kao i vraćanje igračaka na svoje mesto. Smatra da je to veoma bitno u vaspitanju deteta, kao i da nije sigurna je li to tradicionalno ili moderno.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>