Region

Svet

Željko Vasić gost radija Svet Plus u emisiji VIP špajz (Foto+Audio)

Još jedna u nizu emisija VIP Špajz, sa domaćinima Brankom Bajić i Miljanom Radojević, ugostila je mladog popularnog pevača Željka Vasića. Svi vi koji ste pratili naš program u periodu od 20 - 21:30h prisustvovali ste još jednoj partiji ćaskanja sa poznatima na radiju Svet Plus.

Željko Vasić gost radija Svet Plus u emisiji VIP špajz (Foto+Audio)



Nama je, kao i uvek, bilo veliko zadovoljstvo da vam priuštimo zabavno veče i zajedno sa Željkom Vasićem vas provedemo kroz njegov rad, nastupe i zanimljivosti u njegovom životu.



Počevši od sećanja iz najranijeg detinjstva, Željko je započeo svoju priču o prvim muzičkim koracima. Još kao mali pokazivao je vidan talenat za muziku, koji je nasledio od oca.

Svoju prvu svirku imao je sa nepunih 14 godina, zajedno sa svojim ocem i upravo od tada, Željko je počeo da "živi" od svog rada.



Znajući da je i sam autor nekih svojih pesama, pitali smo Željka odakle crpi inspiraciju, na šta je on rekao da njegove pesme nisu autobiografske i da sve što ga okružuje može da mu da ideju za dobru pesmu. Tako je, zahvaljujući ljubavnoj priči svog dobrog drugara, napisao pesmu "Želim da ti kažem", koja će se naći na njegovom novom albumu.

U toku našeg ćaskanja imali smo i telefonsko uključenje. Naime, iz beogradskog kafea "Šank", javila nam se vesela ekipa. Na naše veliko zadovoljstvo, u pitanju su bili zajednički prijatelji Željka Vasića i radija Svet Plus.

Još veliki broj tema smo otvorili ove večeri i zaista, sa sagovornikom kakav je Željko, uživali u ćaskanju. Obožavateljke, nastupi, planovi, anegdote... O svemu smo pričali i proveli vrlo prijatno veče.



Nadamo se da ste uživali uz naš program i da ćete nas pratiti i sledećeg ponedeljka u emisiji VIP Špajz.

Poslušajte najinteresantnije delove Željkovo gostovanja u VIP špajzu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>