Region

Svet

Ivan Gavrilović proziva Seku

Pevač Ivan Gavrilović se nedavno oprobao i u rijaliti šou-u  "Parovi" , gde je učestvovao sa suprugom Marinom. Nažalost, ne baš uspešno takmičenje u istom mu nije donelo veću popularnost. Stoga je Gavrilović izgleda rešio da se pozabavi tuđim životima.

Ivan Gavrilović proziva Seku



Ivan nije baš zadovoljan učešćem u "Parovima" . Misli da je Marina malo preterivala  sa "kukanjem" tokom njihovog učešća u rijalitiju i da im finansijska situacija nije tako teška. Dodao je da se njegova porodica zadovoljava sitnim stvarima i "ne glumi ludilo".

Onda je na red došlo poređenje sa koleginicom Sekom Aleksić, koja očigledno po njegovom mišljenju "glumi ludilo". On kaže: "Eto, moja drugarica Seka Aleksić je skroz prolupala. Priča kako ide u Ganu da usvoji dete. Na šta to liči? Drugarica mi je, gotivim je, ali to glumatanje džet-seta je skroz seljačka, primitivna priča. Kao da u Srbiji nema napuštene dece, pa moraju da se 'vataju po Africi. "

Gavrilović takođe voli da komentariše i kako se mnoge kolege na estradi drogiraju. A prema njegovim saznanjima, usled ekonomske krize nemaju novca za opijate pa i oni kriziraju. Podvukao je da on ne koristi drogu jer su ga roditelji jos kao dete "naplašili", pa ima averziju prema njoj. Posle svih tih komentara možda je Ivan promenio zanimanje pa je sada Sociolog?!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>