Region

Svet

Srpski Top Model: Takmičenje napustila Nera Paštor (Foto)

Osma nedelja Srpskog Top Modela bila je jako uzbudljiva, zabavna, ali i veoma uspešna za buduće devojke sa naslovnih strana.

Srpski Top Model: Takmičenje napustila Nera Paštor (Foto)



Naime, devojkama je žiri ovoga puta pripremi najuzbudljiviji zadatak. Obučene u šarenu i vesele gardarobu morale su da skaču na trambolini. Pune energijom i intresantnim zadatkom devojke su dale sve od sebe i bez puno kritika obavile su slikanje savršeno. Jedan od dodatnih motiva zbog kojeg su uložile svu svoju snagu bila je srebrna ogrlica.   Pobednica je bila Milica, koja je prema rečima fotografa Miše Obradovića imala najviše energije.



Kasting za „Beogradski Fashion Week" devojkama je doneo dodatno uzbuđenje. Sve devojke su shvatile koliko ovaj kasting može da im donese u budućim karijerama, pa su se trudile da izgledaju savršeno. Klijenti su najviše tražili Nedu i Kristinu, ali ni Milica nije zaostajala. Jednom klijentu iz  Milananajviše se dopala Neda. Ipak, najmanje sreće ove nedelje su imale Nera i Bojana, koje nisu dobile ni jednu reviju.



U RAF produkciji devojke su imale intresantne zadatake. Prvo su morale da navedu osobine koje ih najbolje opisuju i svoj moto.



Zatim su devojke birale garderobu koja njima najviše odgovara, a zadatak je bio da  bolje predstave brend koji nose. Najviše smeha  je izazvalo Dejanino pojavljivanje u vešu koji  je trebalo da predstavi brend "Victoria secret".

Dejana je pokušala da se izvuče i opravda neukus, a u najboljem svetlu se predstavila Neda, koja je samouvereno nastupila predstavivši se kao profi model iz Milana. Njena prezentacija bila je pokazna vežba ostalim devojkama.



Srpski Top Model: Marina napustila takmičenje (Video)
Nažalost i ovog puta jedna devojka je morala da napusti takmičenje. Tročlani žiri bio je na teškim mukama ove nedelje, uzeo je obzir sve što su devojke pokazale, a posebno njihovo poslednje predstavljanje na temu: Anđeli i Demoni na kome su devojke glumile I anđele i đavolice.

Nera je osma devojka koja je napustila serijal, a u najužoj konkurenciji su bile i Katarina i Kristina. Ivana joj je rekla da se kasno probudila. Svi su se složili da ima vrlo lepo lice, ali da joj nedostaju druge kvalilteti važni u svetu modelinga.  Sa suzama u očima Nera je napustila šou i poručila devojkama da se drže.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>