Region

Svet

Dača Ikodinović: Nataša neka fura svoju karijeru, a mene neka ostavi na miru

Bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović i pevačica Nataša Bekvalac su se nakon višemesečnog prepucavanja i natezanja, konačno razveli prošlog četvrtka. Sporazumni razvod je protekao bez preterane mediske pažnje, baš onako kako je Dača od samog početka i želeo.

Dača Ikodinović: Nataša neka fura svoju karijeru, a mene neka ostavi na miru



"Konačno je sve završeno i osećam rasterećenje. Srećan sam što je ova sapunica završena i što više nema govora o tome kako ona traži ovo ili ono, kako sam ja nemoralan, a ona visokomoralna...Sada je zaista gotovo i ja okrećem novi list" - izjavio je Dača.

Bivši muž Nataše Bekvalac otkrio je i neke detalje oko razvoda, tačnije da iako je pevačica staratelj, on ima pravo da viđa ćerku Hanu kad god poželi , a da od polovine kafane Nataši ne pripada nikakav deo: "To bi bilo kao kada bih ja rekao da je polovina pesama pomenute gospođe moja".

Danilo kaže da o bivšoj supruzi uopšte ne razmišlja:  "Ravnodušan sam. Kakve veze ima što je ona majka mog deteta?", kao i da neće davati "patetične izjave tipa "verujem u ljubav'".

Na pitanje da li i dalje veruje u brak, Dača kaže: "Trebalo bi poput nekih estradnjaka da kažem: 'Verujem u ljubav', pa da se neko na to rasplače. Jednostavno ne razmišljam ni o braku ni o mraku. Jako mi je dobro (u novoj vezi), živim u sadašnjosti i lepo mi je" - rekao je i dodao da ga Natašin život uopšte ne zanima:

"Tuđi životi me ne zanimaju", ali je rekao reč-dve o njenoj izjavi da joj "okončanje braka nije donelo ni sreću ni tugu već istinu".

"Koju istinu? Da li ona sme da priča o istini? Da li ona zna šta znači ta reč?", rekao je Danilo i dodaje da ni "izvini" od bNataše ne bi moglo da zaleči rane.

"Nema tu ko kome da se izvinjava. Najbolje bi bilo da oboje ćutimo - ona da se okrene svojoj fantastičnoj karijeri, neka gura svoje pesme, samo da mene ostavi na miru jer se zna koji su to šatro novinarski izvori. Odajem priznanje majstoru manipulacije i kontrole medija. Ja to nisam i samo želim da me ostavi na miru".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>