Region

Svet

Nataša Bekvalac: Moj ljubavni život je bukvalno mrtvo more! (VIDEO)

Nataša Bekvalac je otkrila detalje iz svog života i kako se nosi kao samohrana majka. Moj ljubavni život je bukvalno mrtvo more. Volela bih da vam se pohvalim da se nešto promenilo, ali nažalost ništa, kaže pevačica.

Nataša Bekvalac: Moj ljubavni život je bukvalno mrtvo more! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je nastupala u Trebinju  u ekskluzivnom kompleksu ''Grad Sunca''. U saradnji sa "Music Fest Trebinje", održala je spektakularn koncert. 

Nedavno pevačica je otputovala u Pariz sa Ćerkom Hanom i njenim drugaricama povodom njenog 16. rođendana gde su uživale u svim čarima grada svetlosti.

Nataša je za Alo otkrila detalje iz svog života i kako se nosi kao samohrana majka.


Vratila si se iz Pariza, kažu da je to grad ljubavi, da li si možda tamo našla ljubav?

- Sigurno, pogotovo zato što sam bila da tri tinejdžerke. Podetinjila sam sa njima totalno. Moj ljubavni život je bukvalno mrtvo more. Volela bih da vam se pohvalim da se nešto promenilo, ali nažalost ništa.

Da li su udvarači loši ili si ti teška? 

- Mislim da ima sjajnih muškaraca zaista, ali sam ja već pet godina u jednoj fazi rasta i gde mnogo poštujem sebe. 

Kako reaguješ na udvarače ?

- Nema ih. Davno je to bilo. Ali mislim da bih se snašla kada bi se to desilo.


Da li te to plaši? 

- Ne , ne plaši me. Mene ništa ne plaši. 

Da li se plašiš da ćeš u budućnosti biti sama?


- Ja sam u roditeljstvu sama, to mi je najvažnija i najbitnija uloga. Kao i svakoj normalnoj ženi. U mojoj situaciji, to je energija koja te prilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu. Svoj posao radim već dvadeset i nešto godina na vrhunskom nivou. To su dve sfere koje mene ispunjavaju, ali i na neki način obuzimaju. Muškarac bi morao da bude baš magičan da bih mogla tu negde da i njega uglavim.










Koliko je teško biti sam u roditeljstvu?

- Jako je teško. Teško je, ali sve što je veliko i jeste teško. Ja svoju ulogu smatram velikom svaka mama zna koliko je danas zahtevno u ovom vremenu biti roditelj, a pogotovo sam.

Koliko prepoznaješ sebe u ćerkicama?

- Otežavajuće je jer imam tinejdžerku i malu devojčicu. Prepoznajem sebe u obe. Ja ih odgajam. Svakoga dana primećujem nešto svoje u njima.

Da li tvojim ćerkama fali očinska figura?

- Ja nikada iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima. Pogotovo što nemam preterano ništa afirmativno da kažem o njima. Moja Hana je jako zrela za svoje godine. A samo nas teške situacije naprave mudrijim i zrelim. Mi smo baš imale tri teške godine. Sve tri smo protutnjale, jako, jako težak period , i iz tog perioda smo izašle kao pobednici - kaže Nataša Bekvalac.

Koliko ćerkama pričaš o svojim bivšim brakovima?

- Ne pričam im o bivšim brakovima. Hana je moj život. Ona je bila tu.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>