Region

Svet

Nataša Bekvalac: Nedostaju mi moje i Dačine svađe

"Osećam se ranjivo, uplašeno. Razvod me je poremetio, život mi se u sekundi promenio iz korena. Bivši suprug mi nedostaje. Fali mi njegova podrška, čak i svađe. Uvek ću ga voleti! Ljubav je nešto što ću uvek osećati prema njemu – izjavila je Nataša Bekvalac nakon što je potpisala papire za razvod.- I strepim. Od novih koraka, novih izbora. Ipak, hrabro koračam napred jer mi je u životu najvažnija moja ćerkica Hana, za koju dišem. Nikada nisam birala lakši put" – ovim rečima je pevačica počela ispovest za “Blic”.

Nataša Bekvalac: Nedostaju mi moje i Dačine svađe



"Prvi maj ću proslaviti u druženju s Hanom i porodicom na našem malom salašu nadomak Novog Sada. Porodica mi je najvažnija, iz nje crpim snagu kada padnem, i ona se najiskrenije raduje mojim uspesima. Moja porodica je velika, a kakva je, uvek se pokaže kada je loše i u vreme praznika. Moja mama se uvek potrudi da u toku dana spremi razne đakonije, pravimo roštilj, uživamo ceo dan. Takođe, Prvog maja u klubu “Cinema” održaću humanitarni koncert za decu sa Instituta za majku i dete."

Šta je ono pozitivno za vas ovih dana, kada prolazite kroz težak period?

"Najveća sreća je moja Hana, najveća sreća i moj najveći uspeh! Sreća su i porodica, pravi prijatelji i moja publika, naravno. A ovih dana pokušavam da se izborim s nekim stvarima koje mi je život bez Danila u kući doneo: ne znam da ispunim račun za struju, nemam pojma gde su mi dokumenta (on je to uvek znao), ne umem sama ni da se spakujem, on me je preslišavao da nešto ne zaboravim i zatvarao mi torbu kada je pretrpam, nemam zeleni karton i ne znam gde se vadi, trošim previše novca, on je uvek bio moj glas razuma… Nedostaje mi naša svakodnevica, čak i svađa."

Koliko vam se život promenio otkada ste se odlučili na razvod?

"Razvod je za mene od početka moj najveći životni neuspeh, veliki stres… Život mi se promenio iz korena. Sada moram da sama vodim računa o svemu. Lakše je bilo deliti na dva, ali ja nikada nisam birala lakši put, kao većina. Hanin i moj život vrlo je uredan i organizovan, a da bi bio takav, prepun je odricanja."

Koliko je treško izboriti se s tim što mediji prate svaki korak i kako reagujete kada pročitate tračeve o sebi?

"Veoma je teško, ali se ja ne borim s tim, već uvek u sebi nosim istinu i ljubav, koje su uvek na kraju snažnije od laži i zlih ljudi. To je moje najveće oružje, a tračevi su moja svakodnevica. Pratili su me otkada znam za sebe, a moj život je mnogo običniji nego što ljudi misle. Nije lako biti žena kao što sam ja, nositi se sa svim ružnim stvarima koje moja popularnost i moj posao nose. Dok nisam imala Hanu, ništa od toga nije moglo da me povredi, a kako ona odrasta, povređuje me svaka laž. Nadam se da će jednog dana, kada poraste, biti ponosna na mene kao što sam ja na nju."

Na koji način udovoljavate ćerkici Hani, s obzirom na situaciju? Sigurno nije lako biti vedar i nasmejan pred ćerkicom kada preživljavate teške trenutke?

"Mojoj ćerki ne udovoljavam. Jedna drugu obožavamo i njenu ljubav ne zaslužujem tako što joj udovoljavam, već se prema njoj ophodim s puno poštovanja i ljubavi. Hana je okružena ljudima koji je obožavaju, ide u školicu sa osmehom, budi se i leže sa osmehom. Ima mamu i tatu čiji je centar sveta i njena sreća je naš zajednički zadatak i misija… A kako uspevam? Dajem svoj maksimum i pričam jezikom ljubavi!"

Da li ste sada zaljubljeni?

"Zaljubljena sam u život i u ljubav (smeh)."

Da li, uprkos svemu, verujete u ljubav i mislite li da ćete moći ponovo da zavolite?

"U ljubav ću verovati dok postojim i ne vidim razlog zašto ne bih ponovo volela. Emocije su jedino važno i vredno u ovom svetu prepunom laži."

Kakav bi vas muškarac sada učinio srećnom?

"Pored mene ne mora da bude muškarac da bih bila srećna. Nikada mi ništa od muškaraca, sem ljubavi, razumevanja i poštovanja, nije trebalo. Znači jedan sasvim običan mušarac za mene, sasvim običnu ženu."

U kakvom ste trenutno odnosu s Dačom?

"To pitanje je isuviše intimno, a i teško mi je da o tome govorim."

Kakve su vaše trenutne emocije prema njemu?

"Ljubav."

Da li biste voleli da jednog dana prijateljski popijete kafu s njim?


"Volela bih da zbog Hane naši odnosi budu uređeniji. Ljubav je jedina emocija koju ću prema njemu imati i sve sam mu oprostila još prvog dana, zato što ja razumem ljude i shvatila sam da možda zaista nisam dovoljno dobra za njega…"

Da li se kajete zbog skandala koji je izbio na sastanku sa advokatima?

" Beskrajano se kajem zbog skandala u kancelariji. Beskrajno sam tužna što sam bila tako slaba da promašim advokata (smeh), šta ću… Ja sam samo obična žena, sa svojim manama, kompleksima, strahovima…"

Razveli ste se pre dva dana, kako se osećate?

"Osećam se uplašeno…"

Šta znači biti hrabra žena?

"Na sreću, sve je više hrabrih žena. Kroz život me vodi ljubav i to nije slabost, to je hrabrost. Hrabro je i teško biti glavna i odgovorna za svoj život, hrabro je kada se odlučiš da hoćeš sam. Najvažnije za svaku ženu jeste da ima svoj posao, prijatelje, put, da sama donosi odluke i da plaća za svoje greške. U ovom svetu muškaraca, to je veoma teško, a biti lepa, uspešna, hrabra, ambiciozna i pritom majka doneće vam mnogo problema."

"Znam da je lakše biti ušuškan iza prezimena svog muža, ali svako sebi bira. Moj život je prepun velikih tuga i padova i velike sreće i uspeha. Svaki životni udarac u trenutku je bio bolan, neke sam jedva preživela, ali sam posle takvih padova ustajala jača, lepša i produhovljenija. Rođena sam za velike stvari, i velike tuge i veliku sreću. Nikada neću biti deo mediokriteta koji su jedino spremni da govore o tuđim životima, raduju se tuđim tugama i lažno saosećaju, sede pored kompjutera i kuckaju potresne, mržnjom i zlobom protkane komentare, a u biti su nemoćni pred lepotom i ljubavi i to ih boli. Ja svoj život živim sa osmehom, ma šta da mi, tako božanstven, donese."

Koji su vaši dalji planovi u karijeri?

"Leto će biti lepo, očekuje me mnogo rada, zakazanih nastupa i obaveza, ali i priprema za jesenji period, kada bi trebalo da se održi moj prvi solistički koncert u Beogradu i svim većim gradovima u zemlji i bivšim republikama. To je velika odgovornost i veliki izazov. Ugrabiću i dane da na moru uživam s mojom Hanom i da je naučim da pliva."

izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>