Region

Svet

Veliki brat: Nemeš opsovao Saru i najavio razbijanja po kući

Stanari kuće Velikog Brata održali su sednicu na kojoj je trebalo da izaberu novog člana Europske Unije. Ali, to se nije dogodilo i skupština se pretvorila u žestoku svađu, a sve je krenulo s Bojanom koja je pred svima izjavila da je saznala da ju je Nikola iza leđa ogovarao i prozvao je kao licemernu osobu, i da je stoga uopšte više nije briga za EU. U sve se umešao i Nemeš koji je prozvao Soraju i pitao ko ju je uopšte proglasio predsednicom EU i potvrdio da ju je izabrala samo Slavica.

Veliki brat: Nemeš opsovao Saru i najavio razbijanja po kući



Na to mu je Soraja odgovorila da je u njemu problem jer ne može da se raduje sreći drugih. Rekla mu je i da su svi pevali njegovu glupu pesmu kada im je to bio zadatak. Nemeš je na to poludeo i zasuo Soraju prostim uvredama te joj rekao da ne zna ništa drugo osim da se skida i da je najbolje da joj VB organizuje snimanje na kojem će pokazati šta zna. Besni Nemeš dodao je i da od nedelje do kraja šoua više neće progovoriti ni reč sa ni jednim od aktuelnih članova EU, a Dušku je poručio da će nastaviti da razbija po kući tako da im VB da još novčanih kazni.

Marijana je svo vreme sedela kraj Nemeša i smirivala ga. Na kraju je Veliki Brat odlučio da u nedelju budu dvostruke nominacije. Naime, članovi EU imaju imunitet i ne mogu da budu nominovani, tako da će oni nominovati stanare koji nisu članovi EU. A nečlanovi EU takođe će se moći da se nominuju međusobno. Članovi EU su: Soraja, Horvat, Ema, Nikola, Lester i Duško. A nečlanovi su: Nemeš, Marijana, Bojana, Radiša, Nirmal i Tamara.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>