Region

Svet

Svetlana Ceca Ražnatović nikad ponosnija!

Svetlana Ceca Ražnatović nikad ponosnija! Njen sin Veljko dobio je specijalnu plaketu "Naš šampion" što je pevačica podelila sa svojim pratiocima.

Svetlana Ceca Ražnatović nikad ponosnija! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf.rs





Nedavno se pevačica oglasila na društvenim mrežama nakon što je počela rasprava o tome da li će Veljko dobiti nacionalnu penziju. 


Ceca Ražnatović je izrazila svoju veliku ponos nakon što je sportsko društvo Crvena zvezda dodelilo specijalnu plaketu "Naš šampion" njenom sinu, bokseru Veljku Ražnatoviću, danas, 8. maja. Ona je podelila Veljkovu fotografiju sa svečanog događaja i poslala poruku podrške:


- Ponosna! - napisala je Ceca i dodala emotikon srca.


 

Teya Dora peva sa bolom, njen otac nije doživeo da se raduje uspehu!






Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic



Nedavno je Veljko postigao značajan uspeh na Evropskom prvenstvu u boksu, osvojivši bronzanu medalju. Pored toga, dobio je i nagradu od 5.000 dolara, ali je odlučio da taj novac donira u dobrotvorne svrhe.


Na početku se činilo da će Veljko dobiti značajnu korist - nacionalnu penziju, koja bi mu omogućila mesečni prihod jednak prosečnoj plati u Srbiji iz decembra 2023. godine, odnosno 130.405 dinara bruto, odnosno 95.093 dinara neto. Međutim, to se neće dogoditi.

Pravo na nacionalnu penziju imaju sportisti koji osvoje medalje na kontinentalnim takmičenjima u disciplinama koje su olimpijski sportovi, a boks, iako deo Olimpijskih igara, u kategoriji u kojoj se takmičio Veljko Ražnatović - nije.

Ova situacija izazvala je polemike na društvenim mrežama, što je navelo i Veljkovu majku, Cecu, da se oglasi:


"Veljko Ražnatović za osvojenu medalju na evropskom prvenstvu dobija nacionalnu penziju hahah." - glasio je jedan tvit na popularnoj društvenoj mreži, na koji je Ceca morala da odgovori.


"Ne dobija, ne stresirajte se..." - odgovorila je pevačica i poslala srce svima.

Podsetimo se, Crvena zvezda tradicionalno dodeljuje ovu plaketu svojim sportistima koji postignu izuzetne rezultate na najvažnijim svetskim i evropskim takmičenjima. Ražnatović je ovu nagradu primio iz ruku predsednika Upravnog odbora SD Zvezdana Terzića.
 

Jasna Jojić majka Teye Dore otkrila da su vračare predvidele uspeh!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>