Region

Svet

Sinan Sakić: Šokirala me smrt Sai Babe

Sai Baba jedan od najpoznatijih indijskih učitelja i gurua preminuo je juče u bolnici na jugu Indije u 86. godini. Njegova smrt najviše je šokirala pevača Sinana Sakića, koji je bio jedan od najvećih poštovalaca Sai Babe.

Sinan Sakić: Šokirala me smrt Sai Babe



"Zaista mi je teško, nismo ovo očekivali jer su vesti iz Indije o zdravlju našeg duhovnog vođe bile veoma povoljne. Ne mogu još da verujem da ga više nema sa nama u fizičkom obliku, ali to neće promeniti naš odnos prema njegovom verovanju" - rekao je Sinan i dodao da još uvek ne zna da li će otići u Indiju na Sai Babinu sahranu.

"Mislim da njegova smrt neće uticati na naš odlazak u Indiju, jer ako je neko vaš guru, njegovo umiranje mu ne umanjuje vrednost "- zaključio je pevač, dok njegova supruga Sabina kaže da je njihov duhovni vođa, umro jer je na sebe prihvatio nedaće Japana.

"Čula sam da je Sai Baba izjavio da je ova njegova iznenadna bolest i smrt posledica svega što se desilo u Japanu. On kao duhovni vođa preuzima na sebe ljudske nedaće, pa je, po njegovim rečima, preuzeo i patnje ljudi u Japanu, što je ubrzalo smrt" - rekla je Sabina Sakić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>