Region

Svet

Dača ipak odustao od tužbe protiv Nataše

Na prvom sastanku Nataše Bekvalac, Danila Ikodinovića i njihovih advokata, na kome je trebalo da se reši pitanje razvoda, nastao je opšti haos koji niko nije mogao da predvidi.

Dača ipak odustao od tužbe protiv Nataše



Isprovocirana rečima i ponudama druge strane, Nataša je gađala Danila čašom, polupala je kancelariju i okrznula njegovog advokata Nemanju Aleksića, koji je u prvi mah najavio tužbu za napad. Međutim, kako nezvanično saznajemo, do tužbe neće doći, a datum sledećeg sastanka je neizvestan do daljeg, budući da su svi akteri zatečeni ishodom prvog sastanka.

Dača tuži Natašu zbog fizičkog napada
Kada je izletela iz advokatske kancelarije bez tašne, naočara i jakne, besna i sa suzama u očima, niko nije mogao da nasluti šta je toliko moglo da isprovocira popularnu pevačicu. Iza sebe je ostavila polupane čaše i šoljice, koje je u naletu besa bacila ka Dači i njegovom advokatu, a koje su demolirale kancelarijski sto i stvari na njemu. Čaša je proletela pored Dačine glave i okrznula advokata. Kada je odlazio iz kancelarije, Dačin advokat je najavio tužbu, a ona mu je rekla:

"Tuži me, muškarčino!"

Nataša je zaista bila ljuta, a razlozi za to nisu nimalo beznačajni. Naime, osim već spomenute alimentacije, najveći “kamen spoticanja” bila je Dačina kafana u koju je Nataša uložila novac.

"Nataša i Dača je trebalo da se dogovore oko opštih stvari u vezi s razvodom. Započeli su priču o alimentaciji i Dača je ponudio 20.000 dinara mesečno. Nataša nije mogla da veruje svojim ušima. Počela je da se buni. Pokušala je da se dogovori sa Dačom i da mu objasni da je u ovoj priči najvažnije da se dogovore oko Hane, ali je Dača pokazao nezainteresovanost. Na sastanku je bilo govora i o kafani “Tako je suđeno“, u koju je Nataša uložila pare. Nataša je uzviknula da će mu kafanu pokloniti ali da neće da pristane na 20.000 dinara alimentacije i da će pre biti samohrana majka. Dačin advokat je rekao da kafana nema veze sa njom i da je vlasnik Dačin drug. U tom trenutku je ona eksplodirala" – objašnjava izvor upućen u dešavanja na sastanku.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>