Region

Svet

Goca Tržan, Jelena Tomašević i Ivan Ivanović posetili Škotsku

Na poziv zastupnika Čivas viskija za Srbiju, Jelena Tomašević, Goca Tržan i voditelj Ivan Ivanović proveli su par dana u Škotskoj odakle nose prelepe utiske.

Goca Tržan, Jelena Tomašević i Ivan Ivanović posetili Škotsku



"Pre nego što smo otišli u Škotsku, proveli smo jedan dan u Londonu, gde smo obišli sve njegove znamenitosti“, rekla je Jelena i dodala:

"Očarana sam Londonom, vreme nas je poslužilo, a fenomenalno nam je bilo i u Škotskoj. Uživali smo u vožnji džipovima vezanih očiju kroz obeležene staze, pucali iz vazdušne puške, gađali glinene golubove. Oduševljena sam prirodom i kućama, koje su stare nekoliko vekova i izgledaju kao mali zamkovi. U jednom takvom veličanstvenom zdanju, kući 'Čivas', spavali smo“.

Iako nije ljubitelj viskija Jelena je tamo sa zadovoljstvom probala ovo poznato piće, a od ljubaznih domaćina dobili su na poklon "čivas", star 35 godina.

“Domaćini su nam otkrili neke male tajne, na primer, kako se na pravi način pije viski“. Pili smo 'čivas' star 25 godina, ali i specijalnu vrstu viskija koji je star gotovo četiri decenije.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>