Region

Svet

Marijanin tata: Baš me briga ako je trudna

Otac Marijane Čvrljak Ivo Kovačević bio je jako besan posle ćerkine akcije koju je prvi put imala sa beogradskim operskim pevačem Nikolom Nemeševićem, međutim sada je malo popustio.

Marijanin tata: Baš me briga ako je trudna



Veliki brat: Nemeš priznao da voli Marijanu
"Marijana je moje dete. A šta će biti i kako će se stvari odvijati kada se vrati to je naša stvar. Ona ima 27 godina, i sama odgovara za svoje postupke. Ipak, dok ima roditelje može da računa da ima krov nad glavom. A to što sam je se javno odrekao, bilo je u afektu. Ne može roditeljsko srce tako da se odrekne svog deteta. Izjavio sam to što sam izjavio, u tom trenutku sam tako i mislio, ali treba praštati" - rekao je Ivo.

Na Marijanin komentar da će ostati kod Nemeša u Beopgradu posle izlaska iz kuće Marijanin otac kaže:

"Ko će meni sada u ovim godinama bilo šta da zabrani? Ko može da mi zabrani da nađem neku ženu u Mađarskoj, Srbiji, Nemačkoj, bilo gde.....Ko? Ako Marijana ostane sa njim u Beogradu, posećivao bih je, zašto da ne?!

Ivo kaže da nedelju dana ne gleda televiziju uopšte i da se o dešavanjima iz kuće informiše putem novina. A o Nemešu kaže:

Veliki brat: Nakon seksa Marijane i Nemeša oglasio se prevareni muž
"On je prvi rekao mojoj ćerki rekao da ode u bazen da se malo rashladi i razmisli o  svemu. O njemu kao dečku ništa loše ne mislim. Pa i ja bih uradio istu stvar da mi se pruži prilika. A to što sada plače za njom, pa to su njihove stvari u koje ja ne želim da ulazim niti da se mešam. I da Marijana ostane trudna, to je njen problem. Moj će biti ukoliko se to i dogodi. A svoju unuku, Marijaninu ćerku, redovno viđam." - zaključio je otac Ivo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>