Region

Svet

Danilov advokat: Danilo je uneo veliku imovinu u brak sa Natašom

Novi advokat vaterpoliste Danila Ikodinovića Nemanja Aleksić, kaže da Nataša ne može da traži 40.000 evra od kafane "Tako je suđeno", jer taj objekat nije u Dačinom vlasništvu.

Danilov advokat: Danilo je uneo veliku imovinu u brak sa Natašom



"Prva stvar u vezi s tim jeste da ta kafana uopšte nije na Dačino ime i to bi i moj kolega, a Natašin advokat Dragan Gojković trebalo da zna! Dakle, kafana nije Ikodinovićevo vlasništvo, ali opet kažem, meni nije direktno saopšteno da je tu nastao problem" - zaključuje Aleksić.

Advokat Aleksić je takođe dodao da od sporazumnog razvoda neće biti ništa, kao i da je Danilo u brak uneo veliku imovinu.

"Taj sporazumni razvod koji su Danilo i Nataša potpisali više ne važi. Takođe, ja još uvek nisam dobio dokumentaciju od Gojkovića kao Danilovog prethodnog advokata. Mi smo uvek bili u korektnim odnosima, pa se nadam de će mi i dokumentacija biti uskoro dostavljena. Ono što zakon u ovom smislu prejudicira jeste da se imovina, kao što je poznato, deli popola, međutim gleda se dakle i bračna sutekovina, ali se gleda i ono što su supružnici uneli u brak. Danilo je uneo veliku imovinu u taj brak. Dakle, ukoliko se ne postigne dogovor, ide se na parnicu i onda će se na sudu utvrđivati preraspodela" – kaže Aleksić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>