Svet

Region

Ešli Džud: Tri puta sam bila seksualno zlostavljana

Glumica Ešli Džud objavila je knjigu o svom životu pod nazivom "All That Is Bitter and Sweet", a u njoj je otkrila kako je tokom života bila seksualno zlostavljana tri puta.

Ešli Džud: Tri puta sam bila seksualno zlostavljana



Zlostavljao je stariji čovek dok je bila dete, silovana je kao tinejdžerka, a bila je i žrtva seksualnog nasilja od strane rođaka čijeg se imena setila tek posle psihoterapije. Otkrila je i kako je bila usamljena dok su njena majka Naomi i sestra Vinona putovale Amerikom.

Do svoje osamnaeste godine prošla je kroz trinaest škola pa se osećala jako nepoželjno. Njeni roditelji razveli su se kada je imala samo četiri godine, a već u periodu od sedam godine postala je depresivna. Ubrzo je po prvi put postala žrtva zlostavljanja, a kada je to ispričala svojim bližnjima, niko joj nije verovao. Njena majka Naomi imala je nasilne partnere pa odrastanje sa njom nije bilo baš najbolje za mladu Ešli.

U najranijem periodu bila je izložena seksualnim ispadima svoje majke, kao i njenim fizičkim obračunima sa tim muškarcima. Naomi je imala i pištolj pa se Ešli sa oružem igrala od ranih dana, a okušala se i u ruskom ruletu.

Otputovala je u Japan, a dok je kao manekenka nosila revije, poslodavac je pokušao da je sa još jednim muškarcem prisili na oralni seks.

Jednom prilikom je pristala na vožnju po gradu u automobilu Francuza, koji je u istom i silovao. U knjizi je napisala i kako je sestra Vinona motivisala da se prijavi na rehabilitaciju. Tamo se suočila sa svim bolnim sećanjima iz života.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>