Region

Svet

Srpski Top Model: Ispala Milica Paravina (Video)

Druga epizoda emisije Srpski Top Model donela je devojkama puno iznenađenja. Tročlani žiri devojkama je postavio zamku u vidu lažnog kastinga za klijenta iz Holandije, a test je bio da li će se devojke pometi kao pravi profesionalci ili će poleteti i prihvatiti poziv za večeru od klijenta.

Srpski Top Model: Ispala Milica Paravina (Video)



Srpski Top Model: Izbačena prva devojka
Tri kandidatkinje su ušle u uži izbor za navodno snimanje u Roterdamu, Dejana Živković, Ana Minkić i Jelena Petrović. Jedino se Dejana od tri devojke ponela kao pravi profesionalac odbivši ponudu i uputivši ga na svog menadžera u ovom slučaju Nenada Radujevića, Jelena i Ana su upale u zamku i bez pogovora prihvatile poziv za večeru, Ana je čak želela da se obuče seksi.

Jelenino i Anino ponašanje izazvalo je negativne komentare kod ostalih devojaka, čak je Tamara Vidić prokomentarisala da su "ološ".

Drugi deo zadatka bilo je šetanje u donjem vešu u TC "Ušće", kao i slikanje kod Miše Obradovića sa ventilatorom i teškim zavesama. Kasnije tog dana Nenad Radujević je posetio devojke u vili, gde je naišao na užasnu higijenu mladih devojaka, zbog čega je kasnije među devojkama došlo i do prve ozbiljnije svađe.

Takođe je i u ovoj epizodi došlo do izbacivanja jedne od devojaka, ovaj put, po odluci žirija šou je napustila Milica Paravima.

Milica nije bila razočarana svojim izbacivanjem već je dodala da je jako ponosna na sebe što je upela da uđe u top 15 devojaka.

“Žao mi je, ali ne toliko, nisam razočarana. Za razliku od ostalih devojaka koje svim srcem žele da budu top modeli, da im manekenstvo bude životni poziv, ne nameravam time da se bavim, studiram medicinu i modeling mi je samo hobi. Na kasting sam se prijavila iz znatiželje, tako da je za mene veliki uspeh to što sam ušla u top 15. Zato i nisam bila iznenađena kad su mi saopštili da izlazim. Nisam imala velikih ambicija, na drugom snimanju se uopšte nisam trudila, pa sam očekivala da ću baš ja biti sledeća. Ovo iskustvo nikad neću zaboraviti, sa uživanjem gledam Top model i navijam za sve devojke!”

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Top Model

Povezane vesti:


>