Svet

Region

Megan Markl ima nove poslovne planove

Megan Markl ima nove poslovne planove! Brend "American Riviera Orchard" planira da prodaje šminku, proizvode za negu kože i još mnogo toga.

Megan Markl ima nove poslovne planove Youtube/TheEllenShow






Megan Markl ima velike planove za svoju novu liniju proizvoda.

Kada je vojvotkinja od Saseksa najavila lansiranje svog brenda "American Riviera Orchard" ranije ovog meseca, insajder je rekao Page Six Style-u da će se preduzeće fokusirati na ponude za kuću, baštu i opšti stil života.

Aplikacija za zaštitni znak podržala je ovaj izvor portala Pagesix, otkrivajući da Markl planira da prodaje jestive proizvode poput džemova, želea, putera od orašastih plodova i namaza, zajedno sa stolnjacima, posuđem za piće, priborom za jelo i knjigama vezanih za kuhinju i recepte.

Ali kako je izvestio Daily Mail u ponedeljak, vojvotkinja je od tada proširila svoju prijavu kako bi obuhvatila još više kategorija, među njima šminku, proizvode za negu kože, negu kose i parfeme.


Pored mirisnih jastučića, sapuna i losiona za telo, Markl je takođe podnela zahtev za zaštitu znaka za joga prostirke i jastuke.







U produženju se takođe navodi raznovrsna papirna roba - uključujući stacionarni materijal, beleške i čestitke, kalendare, ukrasni papir, foto albume i dekoracije za zabave.

I Markl nije zaboravila naše četvoronožne prijatelje; takođe je navela hranu za kućne ljubimce, posude, ogrlice i krevete u prijavi.

Prema Daily Mailu, čak je postavila i prodaju nakita pod brendom American Riviera Orchard.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: pagesix

Povezane vesti:


>