Region

Svet

Vendi ostala bez automobila i bunde!

Vesna Vukelić Vendi, u poslednje vreme poznata i kao Vendeta (po svojoj novoj pesmi), po završetku snimanja rijalitija Dvor u garderobi nije zatekla svoju bundu, a samim tim ni ključeve od automobila, pa nije mogla da ode kući.

Vendi ostala bez automobila i bunde!



Vendi je shvatila da je Izvorinka greškom zamenila bunde i odnela Vesninu, ali nije imala ni njen broj telefona.

“Kada sam videla da u garderobi nema mog krzna, presekla sam se. Nije meni toliko bilo stalo do bunde, mada je i ona vredna, nego mi je veći problem bio taj što su mi u džepu ostali ključevi od automobila. A ja ne umem da obijam vozila niti da ih palim spajanjem žičica. Posle nekog vremena potrage videli smo da je u garderobi ostala jedna bunda i skapiramo da ih je Izvorinka greškom zamenila."

"Pokušala sam da nađem njen broj, ali nisam uspela, a i da jesam, pitanje je dokle je ona već stigla i da li bi mogla da se vrati. Na svu sreću, tu su se zatekli neki fini ljudi koji su videli da stojim ispred studija i pitali me šta se desilo. Objasnila sam im i oni su se ponudili da me odvezu do Beograda. Sada mi samo preostaje da odem po bundu i automobil i da ubuduće budem opreznija”, kaže Vendi za “Alo!”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>