Region

Svet

Dino Merlin: Istinski poštujem svoju publiku u Srbiji

Dino Merlin će ove godine predstavljati Bsnu i Hercegovinu na Evrosongu, a osim priče o pesmi Love in rewind, Dino priča i o odnosu sa svojom poblikom u Srbiji, naglašavajući da njegova publika ovde zaslužuje više.

Dino Merlin: Istinski poštujem svoju publiku u Srbiji



"Što se tiče očekivanja, optimista sam. Nadam se da će sve proći u najboljem redu, a ko se takmiči, naravno da teži tome da postigne što bolji rezultat, ali pri tom mora prihvatiti i činjenicu da je lopta okrugla i sve su opcije moguće. Kao i u životu, tako i na Evrosongu nema pravila. Nekad stvarno lepa pesma ispadne već u polufinalu, a drugi put se dogodi i da pobedi. Na vrhu uvek ima mesta."

Dino će u narednom periodu održati promotivnu turneju po Evropi, a na pitanje da li će doći i u Srbiju kaže:"Istinski poštujem svoju publiku u Srbiji i mada se dugo nismo videli, sve ove godine komunicirali smo putem mojih pesama. Nakon premijere pesme, ne želim da koristim Evrosong kako bih na mala vrata ušao u Srbiju, gde nisam nastupao više od 20 godina."

"Moja publika u Srbiji zaslužuje više, odnosno turneju koja nema veze sa Pesmom Evrovizije. Planirali smo da napravimo koncert ovog proleća, ali priča oko Evrosonga pomerila je Beograd za jesen i mislim da ćemo, ako Bog da, nakon toliko godina mojoj publici u Beogradu pokloniti koncert..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>