Region

Svet

Tika Arsić: Nisam prevario Jelenu sa Zoricom

Kada je PR vlasnika vile Jelena pustila snimak u kome Zorica Dukić priča šta sve zna o glumcu Tihomiru Arsiću u rijalitiju "Parovi" nastala je opšta pometnja.

Tika Arsić: Nisam prevario Jelenu sa Zoricom



Zorica je rekla da ništa ne želi da objašnjava , ali je na Jelenino insistiranje morala da otkrije nešto. Glumac je samo sedeo i gutao knedle u grlu.

"Radi se o tome, da sam ja bila statista u seriji „Šesto čulo“, na kojoj je Tika radio. Sreli smo se par puta, sedeli smo zajedno. Meni je čak ponuđena i jedna uloga koju sam ja, naravno prihvatila", počela je priču Zoka. "U jednom restoranu smo se redovno sretali, slučajno ili namerno, ne znam. Imali smo čak i jedan prisniji razgovor, jako neprijatan za mene. Posle toga me više nikad nisu pozvali. Više od ovoga neću da kažem" - rekla je Zorica dok je Tika u čudu posmatrao i slušao šta govori, ali je na svoj način odgovorio na mankenkinu provokaciju.

"Ovo je veoma neugodna situacija. Ne znam šta je u pitanju. Da li lični bes, umor ili nešto treće. Veran sam muž, imam samo jednu ženu koju volim. Hajde malo da smirimo situaciju. Nemojte se igrati sa ovim, molim vas", obratio se Tika Zorici.

U celu priču umešala se i Tikina žena Jelena koja je rekla: "Nemoj da smiruješ situaciju, nemoj da se pravdaš. Ja nikakav problem nemam, nas dvoje potpuno verujemo jedno drugom, Meni ne smeta ni da je bio pijan, ni da je sedeo za stolom sa dvadeset devojaka. Meni je Tika ispričao da se on i Zorica znaju i da je ona trebalo da glumi u toj seriji".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>