Region

Svet

Marija Šerifović: Sledeće godine planiram da postanem mama

Pevačica Marija Šerifović koja je u poslednje vreme punila novinske strane zbog navodne afere sa produkcijskom kućom "Blue sound" kaže da jedva čeka da se sa vlasnicom pomenute produkcijske kuće Gordanom Milojević nađe na sudu, kao i da planira da se sledeće godine ostvari u ulozi roditelja.

Marija Šerifović: Sledeće godine planiram da postanem mama



"Trenutno sam emotivno prazna, ali planiram da se malo smirim, usporim i da se već sledeće godine ostvarim kao roditelj. Verujem da će me to maleno biće potpuno osloboditi nervoze. Ja sam sa svoje 22 godine preživela mnogo stresa zbog poslovnih obaveza, zbog čega su sede vlasi pre vremena počele da mi rastu“ - iskreno je rekla Marija i demantovala tvrdnje da se povukla iz javnosti zbog optužbi koje je vlasnica „Blu saunda" uputila na njen račun, kako navodno ovoj produkcijskoj kući duguje 40.000 evra.

“To je budalaština, ta žena što me optužuje je bezobrazna i baš me briga šta priča. Ali, ukoliko ona želi da se sudimo i to nije problem. Ja verujem u naše sudstvo. Kada se sve bude rešilo verujem da se dotičnoj osobi presuda neće svideti”, rekla je Marija.

Marija je dodala još da su jako male šanse, da ponovo bude predstavnik Srbije na Evroviziji.

“Kada bih odlučila da se takmičim, morala bih mnogo da budem zaljubljena, besna ili ljuta. Međutim, jedno sam shvatila, koga god od izvođača da slušam, taj uopšte kod mene ne izazove emociju. Možda sam beznadežan slučaj, ali to sve dokazuje da sam jako emotivna, čak mnogo više nego što me ljudi doživljavaju” - izjavila je Marija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>