Region

Svet

Topalko : Proveo bih noć sa Cecom Ražnatović

Nova emisija " Skandalozno" donosi: Šta će se dešavati u najpoznatijim srpskim brakovima? S kim Topalko želi da provede noć? Kako Mirka Vasiljević zamišlja svoju sahranu?

Topalko : Proveo bih noć sa Cecom Ražnatović



Na snimanju emisije " Skandalozno", poznati astrolog i numerolog, Ruža Kralj, šokirala je voditelje i gledaoce svojim prognozama :

- Jeleni Karleuši stoji još jedan brak, udaće se i treći put i to za nekoliko godina - rekla je Ruža, a zatim nastavila:

- Njena sudbonosna i prava ljubav tek dolazi, a udaće se za vrlo moćnog starijeg muskarca. Dok bude bila sa Duškom neće ga prevariti ni jedanom – kaže Ruža o odnosu Jelene Karleuše i Duška Tošića, a zatim daje prognoze za brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Lepu Brenu i Bobu čekaju problemi u braku, a moguć je i razvod braka ukoliko Brena ne savlada sve ono što je čeka. 

U nastavku, za Seku i Veljka kaže :

- Seka i Veljko, ukoliko se se uskoro ne budu venčali čeka ih raskid praćen velikim skandalom. To je patološka ljubav, obostrana, i ako se uskoro ne venčaju neće se dobro završiti. Biće to eksplozivni raskid.

Za Topalka je prognozirala da ce imati veliku ljubav i udvaranje od jedne ženske osobe koju je skoro upoznao i da će mu napraviti veliki problem, tj sramotu i skandal u javnosti.

Na pitanje voditelja da li bi sa Cecom proveo noć, Topalko odgovara:

- Da li si ti pijan? Ajde ako si pijan napusti studio? Pa kaži mi koji muškarac ne bi proveo noć sa Cecom?!? Naravno da bi svaki, pa tako i ja. Ceca je najlepša žena na estradi – rekao je Milan Topalović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>