Region

Svet

Aleksandra Kovač besna napustila studio posle proglašenja pobednika

Iako je porodica Kovač izjavila da nije bitno ko će od kompozitora i izvođača otići na Evroviziju, Aleksandra ipak nije ispoštovala pobedu svoje sestre Kristine pa je odmah po proglašenju pobednika besna napustila studio.

Aleksandra Kovač besna napustila studio posle proglašenja pobednika



Naime, Aleksandra je dok su još bile uključene kamere čestitala pobedu svojoj sestri Kristini, ali je odmah zatim napustila studio. Takav pevačicin potez odmah je pokrenuo priče po medijima da je očekivala pobedu i da je jako besna zato što nije uspela da ode na Evroviziju.

Sa druge strane, Kristina koja je vidno raspoložena zbog svog trijumfa kaže da ne zna zašto je njena sestra tako postupila.

"Ne znam zašto se ne javlja na telefon niti zašto je otišla iz studija. Možda ne želi da daje sada izjave, ne znam zaista. Ona mi je čestitala odmah po proglašenju pobednika, a to da li se naljutila što nije pobedila, ne znam, ali ne verujem da je tako"! - rekla je Kristina  i dodala da je bila ubeđena da će Aleksandra pobediti.

"Veoma sam uzbuđena. Jako sam srećna. Nadala sam se pobedi, ali u trenutku kada je Maja saopštila da pobednik ima 15.000 glasova, bila sam ubeđena da je Aleksandra" - rekla je za Kristina, i dodala da je još više uzbuđena jer je Nina anonimna, što znači da je publika prepoznala kvalitet.

"Zahvaljujem se od srca svima koji su u subotu glasali. Slavili nismo do zore, jer sam ovih mesec dana radila dan-noć na kompoziciji i bila sam premorena, ali smo u restoranu nazdravili" - zaključila je Kristina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>