Region

Svet

Novak Đoković na nastupu Severine: Najbolji teniser sveta đuskao uz hitove hrvatske zvezde! (VIDEO)

Severina Vučković sinoć je održala spektakularan nastup u Dubrovniku, očaravajući publiku svojim talentom i energijom. Među mnogobrojnom publikom, našao se i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je uživao u muzici i atmosferi pevačicinog nastupa.

Novak Đoković na nastupu Severine: Najbolji teniser sveta đuskao uz hitove hrvatske zvezde! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV/ RTS



Na društvenim mrežama, posebno na platformi "TikTok", pojavio se snimak sa Severininog nastupa koji je brzo postao viralan. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste prisustvo Novaka Đokovića, koji je uživao u pesmi "Tarapana" u društvu svojih prijatelja.

Ovaj neplanirani susret između poznatog tenisera i popularne pevačice dodatno je obojio veče i učinio ga nezaboravnim kako za publiku tako i za izvođača. Snimak je brzo postao hit na društvenim mrežama, a komentari o njihovom prisustvu na nastupu samo su potvrdili koliko su Severina i Novak omiljeni i poštovani među publikom.


@dcotic Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show! 👻✌🏽 #dubrovnik #severina #djokovic #fyp #foryou #foryoupage #balkantiktok #novakdjokovic #revelin #cultureclubrevelin ♬ original sound - danielacotic

Slične vesti: Mira Banjac: Bilo je teško kad sam ostala invalid!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>