Region

Svet

Jelena Đoković progovorila o porocima: Povraćala sam noćima!

Jelena Đoković, supruga teniske legende Novaka Đokovića, godinama je poznata po svom posvećenom pristupu zdravom načinu života. Međutim, ono što je možda manje poznato jeste njen odlučan stav prema porocima, naročito prema kofeinu.

Jelena Đoković progovorila o porocima: Povraćala sam noćima! Foto: YouTube Printscreen/K1 TV



Jelena je otvoreno podelila svoj stav o kofeinu, ističući da ga ne konzumira ni na koji način, čak ni putem zelenog čaja. 

- Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom - navela je Jelena, pa dodala:

- Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela - dodala je.




Osim kofeina, Jelena je takođe otkrila da je izbegavala i druge uobičajene poroke poput alkohola i cigareta, s obzirom na to da njen organizam ne reaguje dobro na njih. 

- Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta - zaključila je Jelena.

Slične vesti: Glumac Marko Janketić se rasplakao u emisiji: Sanjam ga!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>