Region

Svet

Dženan Lončarević se razvodi nakon 25 godina braka: Ovo je razlog!

Dženan Lončarević, razvodi se nakon 25 godina braka od supruge Samire.

Dženan Lončarević se razvodi nakon 25 godina braka: Ovo je razlog! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Kako se u medijima navodi, pevač je razvod podneo u februaru ove godine i to kako se spekuliše na rođendan njegove supruge.

- Njemu se baš žuri da se braj zvanično okonča. O razlozima mora on da se pita... - kaže izvor za medije, prenosi Telegraf.


Podsetimo, kako "Telegraf" navodi, njih dvoje već godinama nisu u skladnom braku, i bez obzira na to koliko je njihov brak o kojem on uopšte nije govorio - delovao idilično, nije tako.

Dženan, naime, već godinama živi paralelni život sa drugom ženom u Beogradu, otkrio je izvor blizak porodici za Telegraf.rs.

- Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala... - rekao je izvor za medije.

- On je sad podneo tužbu za razvod braka, pritiska po svaku cenu. Vrlo je i neprijatan prema njoj... - dodao je izvor za medije.

Slične vesti: Jelena Karleuša uputila brutalnu poruku Harisu Džinoviću: Smaraš više sa ovim brukanjem! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Telegraf.rs

Povezane vesti:


>