Region

Svet

Bolna ispovest naše popularne pevačice o brobi za potomstvo!

Naša poznata pevačica u jednoj emisiji, otvorila je dušu i ispričala zbog čega se nije ostvarila u ulozi majke. 

Bolna ispovest naše popularne pevačice o brobi za potomstvo! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Zorana Pavić, poznata pevačica, nedavno je gostovala u emisiji gde je podelila svoju inspirativnu priču koja je dotakla mnoge, posebno one koji se godinama bore za potomstvo. Tokom emisije, Zorana je otvoreno govorila o svom detinjstvu, odrastanju i borbi za bolje sutra, ističući značaj svojih roditelja u tom putovanju. Takođe je podelila detalje o svojoj rođenoj sestri koja živi u inostranstvu, kao i o svojim ljubavima i greškama.

Jedna od tema koja je privukla pažnju jeste Zoranino shvatanje o rastancima. Naglasila je kako joj ti trenuci teško padaju, ali je istovremeno svesna da su oni sastavni deo njenog života. Otvoreno je odgovarala na pitanja voditelja, otkrivajući da je imala dve značajne ljubavi u životu, ali su obe bile presečene na neki veštački način.



Kada ju je voditelj pitao da li je razmišljala o usvajanju deteta, pevačica je iskreno odgovorila da smatra da je to kompleksna priča koja zahteva prisustvo dva roditelja. Pohvalila je Sergeja Ćetkovića za njegov korak u usvajanju i izrazila podršku za tu odluku. Dodala je da, ukoliko bi imala stabilnog partnera, predložila bi mu usvajanje, ističući važnost prisustva oba roditelja u porodici.

 - Što se tiče usvajanja, sem što to nije jednostavna priča tu mora da postoji dva roditelja. Mislim da je Sergej Ćetković to uradio i svaka mu čast, ja mislim, da, da, čak mislim i dvoje dece ajde da ne govorim ne proverene informacije i svaka čast - izjavila je Zorana u emisiji jednoj emisiji.

Slične vesti: ​Šok priznanje Dare Bubamare nakon razvoda Dragane Mirković: Čula sam se sa Tonijem!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>