Region

Svet

Vanesa Mej psa hrani čipsom i koka-kolom

Vanesa Mej koja će nastupiti 27. februara u beogradskoj Areni, doputovaće dan ranije u Beograd i to sa pet ličnih asistenata i psom od koga se kaže nikada ne odvaja.

Vanesa Mej psa hrani čipsom i koka-kolom



Kao i većina svetskih zvezda i Vanesa je zatražila posebne uslove od organizatora koncerta.

Naime, u Areni će imati dve garderobe, koje moraju da budu opremljene tepisima, udobnim foteljama, ogledalima, vrlo dobro osvetljene i klimatizovane sa propisanom temperaturom do 24 stepena.

U jednoj garderobi, Mejovu će čekati posluženje, a u drugoj stalak za instrumente, CD plejer i prenosna grejalica.

Venesa je tražila da na stolu budu tri vrste sira , miks zelenih salata i paradajza, pileće grudi, sveže voće, tri vrste čaja , soja mleko i punomasno kravlje mleko, čips, voda (Evian), koka-kola i flaše kvalitetnog belog i crnog francuskog vina.

Simpatična Noodles, kako Vanesu zovu prijatelji, voli da svira u kasnim večernjim časovima i zamolila je da hotelska soba bude izolovana i sa klavirom kako bi mogla da vežba.

Ova harizmatična umetnica muzičke granice pomerila je kada je imala samo 16 godina i objavila prvi pop album "Violin Player", ne samo načinom sviranja, formirajući neuobičajen miks klasičnog, pop, džez i tehno zvuka, već i svojim scenskim izgledom.

Vanesu Mej, 27. februara u Beogradskoj areni, pratiće desetočlani bend, ali i gudači iz Srbije, okupljeni u orkestru "Metamorfozis", predvođeni violinistom Sašom Mirkovićem.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>