Style

Ljubav

Nedeljni horoskop, astro pregled od 29. januara do 4. februara!

Nedeljni horoskop, astro pregled od 29. januara do 4. februara 2024. godine predviđa pokretanje starih rana, razna iznenađenja ali i konflikte.

Nedeljni horoskop, astro pregled od 29. januara do 4. februara! Svet Plus





Dolazimo do kraja januara meseca, gde će nas sačekati ipak motivacioni trigon izmedju Marsa i Urana koji je krenuo direktno, kao i zaštita Venere i Jupitera. 

Prvi dan Februara meseca može biti izuzetno provokativan na kolektivnom nivou, iako ćemo sa početka meseca imati i intuitivni aspekt izmedju Merkura i Neptuna. Poslednja Četvrtina Meseca u subotu 3.02 može pokrenuti stare rane, ali ponovno doneti nagle političke konflikte i iznenadjenja.





Astro pregled za ponedeljak, 29.01.2024.

Početak ove nedelje tražiće od nas rad, čišćenje, perfekcionizam, analitičnost s obzirom da ćemo biti pod uticajem Meseca u Devici. Odličan aspekt Meseca i Marsa doneće nam da ćemo imati super energiju, ideje, potrebu za oslobadjanjem svega nakupljenog, ali dovoljno puni radnog elana da pokrenemo nešto novo. 


Odlični aspekti Meseca, Urana i Merkura doneće odličan dan za trgovinu, obrazovanje, uslužne delatnosti, potpisivanje važnih papira, pokretanje novih poslova, dijete i fizičke aktivnosti, davanje ispita, kraća putovanja, poslovne dogovore. Preciznost, motivacija, potreba za izbacivanjem suvišnog, potreba za novim, dosta akcije i zadovoljstva kroz potrebu da budemo korisni. Zaštitinički aspekt Venere i Jupitera može danas pomoći na polju ljubavi, ali doneti i mogućnost zarade, dobijanja novca ili završetka plaćanja prethodnih računa.













Utorak, 30.01.2024.

Utorak može biti veoma senzitivan za osobe koje prolaze kroz psihološke ili emotivne probleme. Moguće nesanice, unutrašnji nemiri, pojačana trovanja i emotivne zbrke. Opozicija Meseca i Neptuna 20 minuta posle ponoći može doneti prolaznu tugu, potištenost, nagle vremenske prilike koje neće pogodovati meteropatama, ali i umor i osećanje praznine.

Mesec prelazi u znak Vage od 9:05 a u praznom hodu će biti od ponoći do 9:30am koje može biti vreme koje nije pogodno za velike odluke, ali može biti vreme neke lenje energije, emotivne osetljivosti.

Ipak, dobar trigon Meseca i Plutona može doneti hrabrost budjenje, dosta akcije, ubedljivost, lak dolazak do istine i rešavanje težih problema.

Bitan aspekt ovog dana je trigon Marsa i Urana koji je na snazi do 1.02.Potreba za nezavisnošću, slobodom, oslobadjanjem od svega što vas je dugo tištilo i opterećivalo, ali potreba za samostalnošću može biti važna kao nagli elan i optimizam. Hrabrost, jaka inticija, borbenost može da vam pomogne da pokrenete nešto što vam je delovalo nemoguće ili da budete veoma ponosni na sebe. U porastu novi važni susreti, poruke, mogućnosti, pa je bitno to prepoznati i iskoristiti.






Astro pregled za sredu, 31.01.2024

Loš aspekt Meseca i Venere može od ranih jutarnjih časova doneti preosetljivost, emotivno -bračne probleme, probleme sa novcem, ženama, oscilirajuće raspoloženje, opterećenost prošlošću, probleme sa genitalijama, bubrezima, kostima.

Nešto lakši balans možemo očekivati od 7h kada će Mesec i Sunce biti u trigonu i doneti da sve obaveze treba završiti polako, korak po korak, ali da se danas treba okrenuti druženju, opuštenijoj energiji i da ne treba ništa forsirati.












Četvrtak, 1.02.2024

Prvi dan novog meseca nosiće izuzetno provokativan aspekt Meseca i Marsa od 3h. Može doneti nesreće i nezgodne situacije, tuče, ali izuzetno kolektivno teške situacije i provokacije. Loš aspekt Meseca i Merkura od 10h nosiće negativne vesti, pesimizam, lošu emotivnu komunikaciju, brige, pojačane glavobolje, emotivne sukobe, probleme sa decom, povećanje saobraćajnih nesreća, loše vreme za potpisivanja, probleme sa autoritetima.

Od 21:38 – Mesec prelazi u znak Škorpije. U povećanju jaki instikti, ali napetost, posesivnost, rivalitet, jake ambicije.S obzirom da Mesec prelazi u prazan hod aktivnosti do kraja dana treba da miruju. Izuzetno provokativan aspekt Meseca i Plutona mogu povećavati prirodne katastrofe, ali tragedije, političke konflikte na Bliskom istoku, destrukciju, ljutnju koja će se registrovati na pogrešnom mestu. Preporuka zvezda prvog dana ovog meseca je Mir, samo Mir u sebi!





Petak, 2.02.2024.

Mirniji aspekt Meseca i Saturna od 10:40 može doneti mir, lojalnost, poverenje, lakše odluke. Ipak, u toku dana može dolaziti do preteranog trošenja emocija, nezadovoljstva, većih finansijskih troškova, emotivnih briga.

Sekstil Merkura u znaku Jarca i Neptuna iz znaka Riba – može doneti odličan dan za lečenje, kreativne poslove, regeneraciju, duhovna istraživanja, predosećanja koja treba individualno pratiti. Pratite snove. Svi vidovi meditacija, molitvi, mira u sebi mogu pomoći u rešenju dnevnih aktivnosti. Vreme jakog saosećanja i pomoći koja stiže od nepoznatih.

Večernji časovi mogu biti prijatni za hobije, druženja, ali nositi lakše vesti za vas ili bitne poruke neba. Večernji časovi dobri za pisanje, učenje, krakotrajna putovanja.


Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.








Subota, 3.02.2024.

19 minuta posle ponoći pred nama je mesečeva faza – Poslednja Četvrtina Meseca na 13 stepenu znaka Škorpije u kvadratu sa Suncem iz znaka Vodolije. Poslednja četvrtina Meseca se nalazi na srećnoj zvezdi Alfeka na 12 stepenu Škorpije koja donosi hrabrost i dostojanstvo. Ova faza može doneti testove na polju ljubavi, lojalnosti saradnika i prijatelja. Zbog jakog uticaja Venere donosi veću potrebu za ljubavlju i pažnjom, ali može unositi pobunu na kolektivnom nivou, pojačani stres na polju Bliskog istoka, juga Evrope posebno područja Usa. Cela ova nedelja nosi i potrebu da se oslobodimo kontrole, pritisaka, loših emocija, pa će ova faza doneti i potrebu da pokažemo novo lice i da svoje želje i potrebe više cenimo.

Opozicija Meseca i Urana od 10:19am može unositi nervozu u sitnim stvarima, ali potrebu za novim izazovima. Kolektivno vreme ponovno provokacija, napada, loših vremenskih prilika.

Popodnevni časovi mogu biti odlični za odmor, uživanje, opuštanje, manji rad, druženje sa prijateljima. Jak aspekt Meseca i Marsa mogu povećati strast, ali doneti i slučajne emotivne susrete, romantiku, dobro vreme za izlaske, muziku i neobične pozitivne dogadjaje zbog dobrog aspekta Meseca i Neptuna.





Nedelja, 4.02.2024.

Nedelja je odličan dan za uživanje, susrete sa starim prijateljima, šetnje, edukaciju.

Mesec prelazi u znak Strelac od 7:29am. Optimizam, potreba za mirom, daljinama.

Sekstil Meseca i Plutona može pozitivno uticati na samopouzdanje, rad na sebi i promene koje možete napraviti u vidu rezova.

Večernji časovi mogu doneti prolaznu potištenost jer je vikend brzo gotov i osećanje pritiska u razmišljanju na narednu nedelju. Pokušajte da se opustite.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>