Region

Svet

Kristina Spremo: Ja sam k... od ovce! Nije u redu!

Dok se pevač Danijel Đurić provodio u gradu sa Zoricom Dukić, njegova devojka manekenka Kristina Spremo na sav glas je plakala. Razlog nije bio Danijelov izlazak u grad, već zato što ona nije došla do izražaja mesec dana u rijalitiju Parovi.

Kristina Spremo: Ja sam k... od ovce! Nije u redu!



"Ja sam obična sisa! Užasno sam razočarana načinom na koji sam predstvaljena ovde. To nisam ja. Ne želim više da budem sa ovim lažnim ljudima, jer nisam lažna! Svi su licemeri" - izjavila je Kristina.

"Moraš da vodiš računa sa kim pričaš, nikad ne znaš ko je iskren" – govorila joj je Ivana Milunović.

"Ne prikazuju ništa šta ja kažem, nego samo moje silikone. Šta sam ja? Ja sam ovde obična sisa! To je strašno i nije tačno" – grcala je dalje manekenka.

"To je normalno. I mene su loše predstavili, videla sam kad sam izašla" - tešila je Ivana.

"Nije u redu da se ovde favorizuju neki ljudi stalno, a na druge se ni ne obraća pažnja. Favorizuju onu pušačicu , a ja sam k… od ovce! Nije u redu" -  misleći na Zoricu, jadala se dalje Kristina.

Kristina nije mogla da zaustavi suze, kada je saznala da je u javnosti predstavljena kao silikonska lutka. Onda je nenadano u dvorište ušla jedna mala šarena maca, koja je manekenki časkom promenila raspoloženje i izvukla mali osmeh.

"Obožavam mačke, kako mi prija. Koliko sam plakala i bila uznemirena, a sad se pojavila mačka. Ne znam kako je ušla, ali mi je bolje. Verovatno su je doneli, smatram da je ovo poklon za mene. Hvala mnogo" - konačno se nasmejala Kristina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>