Elita 7

Parovi

Maja Marinković i Slađa stavile tačku na prijateljstvo! (VIDEO)

Maja Marinković i Slađa Poršelina stavile tačku na prijateljstvo, naime Maja joj je sasula u lice svoje mišljenje o njenim druženjima, koristoljublju i dvoličnosti.

Maja Marinković i Slađa stavile tačku na prijateljstvo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






U toku "Igre istine" učesnici su odgovarali na pitanja jedni drugima, pa su tako svoj odnos rasčistile i Maja i Slađa...



Da li je Pablo jedini sa kojim bi bila u vezi? - pitala je Anđela


Nisam rekla da mi se sviđa. Trenutno mi se niko ne sviđa da uđem u vezu, on jeste sladak i prija mi. Pitanje za Teodoru Delić, zanima me tvoje mišljenje o Mioni - rekla je Jovana.



Skoro uopšte nisam imala komunikaciju sa njom. Ovako generalno mislim da je kao sa početka nadmena bez povoda. Slađu Blindu Poršelinu pitam. Da li osećaš, dali ti nedostaje bliže druženje sa Majom i da li ste se udaljile? - pitala je Teodora.


Iskreno ne vidim da smo se udaljile. Ona u rijalitiju funkcioniše drugačije od mene, ja pijem kafu svako jutro dok ona to ne radi. Mislim da smo se prosto, ona se druži sa jednom, a ja sa drugom ekipom - rekla je Slađa.

 

Ja ću biti iskrena jer ne mogu da se foliram. Jesmo se udaljile i mislim da imate priliku to da vidite. Ona je bliža sa ljudima sa kojima ja nisam dobra, to nije moj svet ljudi. Nas dve smo prošle godine provodile 24 časa zajedno, ovaj put je situacija drugačija. Meni se neke stvari ne sviđaju. Ja sam se distancirala. Aniti je svašta rečeno i sad su dobre. Ljudi se druže zarad interesa i viših ciljeva, ja to ne radim - rekla je Maja.

Ti treba da shvatiš da to nikad nije bilo pravo prijateljstvo - rekao je Ivan.

Šta ti misliš na tu temu? - pitala je Maja Marinković.

P od prijateljstva nije postojalo - rekao je Ivan.



Maja se distancirala jer sam dobra sa Apolonom i Anitom - rekla je Slađa Lazić.

Ne vidim da je Slađa bilo šta loše uradila Maji i ne vidim razlog da se Maja ljuti što Slađa bleji sa nama - rekao je Anđelo.

Setite se da je Slađa rekla da bi bila sa Janjušem, Maju to boli, Maja je sa njim bila trudna - rekao je Bebica.

Smatram da nije normalno da ako je Slađa ovde najbolja sa mnom da me tri dana ne ferma, da prođe samo pored mene, a prošle godine si se naljutila jer sam otišla na žurku bez tebe. Mislim da se družiš sa Anitom jer je prva tema, zbog kadra - rekla je Maja Marinković.





 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>