Region

Svet

Ova godina koja je na izmaku donela je mnogo razvoda i afera!

Ova godina 2023. koja je na izmaku donela je mnogo razvoda, raspada veza i afera! Evo koje priče su obeležile ovu godinu kada je estrada ali i rijaliti, u pitanju.

Ova godina koja je na izmaku donela je mnogo razvoda i afera! Screenshoot/Instagram





Dosta se pričalo i pisalo o raskidima i razvodima na domaćoj javnoj sceni, te poznati nisu mirovali ni ove godine. S tim u vezi, ekipa portala Pink izdvojila je one koji su definitivno obeležili ovu godinu.

Kako je u ovoj godini, dosta lepih stvari punilo medijske stupce, tako su se dešavale i one malo manje lepe, a to su svakako raskidi i razvodi velikih ljubavi.




KAJA OSTOJIĆ I BORNA ĆORIĆ

Naša pevačica Kaja Ostojić važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih, te neretko dobija reči hvale na račun svog fizičkog izgleda. No, međutim, Kaja je početkom godine raskinula emotivnu vezu sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem. Kako se pisalo u medijima, ona je okončala njihovu priču jer je shvatila da ona nema budućnost sa čak 13 godina mlađim dečkom. Njenu odluku, pisalo se, možda je samo ubrzao i navodni incident koji je imala u Majamiju sa teniserovim ocem, kada ju je, podsetićemo, oterao sa jednog turnira.






ANITA STANOJLOVIĆ I JOVANA TOMIĆ MATORA

Mnogi ne veruju u rijaliti prijateljstva i rijaliti ljubavi i brakove, a mnogi parovi koji su se upoznali i svoju ljubav započeli u rijalitiju, a koji su je danas krunisali brakom i naslednicima, ruše sve hipoteze i predrasude.

Tako je i jedna veza, koja je doživljavala mnoge krahove tokom šeste sezone, ipak posle rijalitija doživela procvat. Naime, reč je o odnosu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Njih dve su imale turbulentan odnos u "Zadruzi 6", ali su ga na kraju krunisale brakom.


11. juna izgovorile su sudbonosno "DA" Jovani Tomić Matoroj, na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a o njihovoj gala svadbi pisalo se i pričalo naširoko, te je tako Matora tokom jednog izlaganja u "Eliti" otkrila da ju je svadba koštala negde oko 30.000 evra. No, međutim, Anita na svadbi nije želela da se zavetuje Matoroj na večnu ljubav jer, kako je Matora istakla, nije želela ništa da obećava da se ne bi, kako kažu, izjalovilo.

Totalni preokret dogodio se kada je hrvatska tiktokerka Matea Car, javno na TV Pink pre početka emisije "Pitanja novinara" progovorila o njenoj tajnoj aferi sa Anitom na dan venčanja, te i da joj je Anita slala, kako ona kaže, nage fotografije iz toaleta i da su njihova dopisivanja bila itekako ljubavna. Matora je za to saznala suočivši se istu noć sa Mateom, a neposredno nakon suočavanja, Anita joj je sve priznala, te je tako Matora doživela potpuno pomračenje i plakala je kao kiša.


Matora je otkrila, takođe tokom nekih od izlaganja, da je podnela zahtev za razvod braka od Anite, Stanojlovićeva joj je vratila burme koje će Matora, kako je otkrila, pretopiti obe i otići u kafanu sa sebi dragim ljudima. Danas, njih dve nisu u dobrim odnosima, Anita se preorijentisala na Anđela Rankovića, dok Matora vodi sama svoje bitke.



IGOR KOJIĆ I TEODORA BJELICA

Sin folk pevača Dragana Kojića Kebe krio je svoju vezu sa glumicom Teodorom Bjelicom, te tako, otkriveno je da su u ljubavnom odnosu polovinom januara, kad su zajedno otputovali na Kopaonik. Oni su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom od lokala, a zatim ih je paparaco Kurira uslikao na jednoj dnevnoj žurki, gde su se bili opustili uz iće i piće.


S tim u vezi, oni su posle nekoliko meseci, naizgled idilične ljubavi, odlučili da stave tačku na vezu. O razlozima raskida same veze nisu želeli da govore, ali kako su tada izvori bliski njima i upućeni rekli, njih dvoje su imali potpuno drugačija interesovanja u životu i sve čudi kako su i toliko izdržali zajedno.




INDIRA ARADINOVIĆ INDI

Naša poznata pevačica, Indira Aradinović Indi, zavetovala se na večnu ljubav biznismenu iz Danske, koji je svojim izgledom očarao mnoge. No međutim, početkom ove godine, Indi je na svom instagram profilu otkrila da se zvanično razvodi od njega, te je tako i za naš portal otkrila sve detalje braka, kao i bračnih brodoloma kroz koji je prošla.



- Još uvek sam u šoku zbog svega što se dogodilo. Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove strane. Krah razvoda nije mala i laka stvar... Volela sam tog čoveka, a i on je mene. Ipak je on bio moj izbor. Ali ipak sam srećna što je mnogo brzo doneo tu odluku i pokazao da je nezrela i nestabilna ličnost za brak. Sta bi bilo da sam dete imala sa takvom osobom?! Nije me kupio, ako me je oženio. Pomešao je malo posao i emocije... - poručila je pevačica tada, a šta je još i ispričala o tome čitajte OVDE.




DEJAN DRAGOJEVIĆ I DALILA DRAGOJEVIĆ

Bivši rijaliti par, popbednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević i voditeljka emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, Dalila Dragojević, od ove godine, zvanično su razvedeni.

Naime, na Dan zaljubljenih, Dejan se zvanično razveo od Dalile, iako su od samog izlaska iz gorepomenute sezone rijalitija vodili svako svoje živote i imali svoje ljubavi. Dejan je tada na sud došao u duksu sa natpisom "Karma je kučka".


Podsetimo, Dejan i Dalila su u petu sezonu "Zadruge" ušli kao bračni par koji je odisao idiličnom ljubavlju, te tako, Dragojevićka se zaljubila u Filipa Cara, ostavila je Dejana i još u "Zadruzi" potpisala papire za sporazumni razvod braka od Dragojevića.






ZORAN PEJIĆ PEJA I DRAGANA

Pre nekoliko godina na Ibici, sudbonosno "DA" izgovorio je i voditelj Zoran Pejić Peja 25 godina mlađoj supruzi. Sve je u Srbiji šokiralo kada je voditelj otkrio da se od nje razvodi.



On je zvanično objavio da u tom momentu, on i Dragana ne žive već četiri meseca zajedno, te i da su se rastali uz jutarnju kafu i, kako kaže, svako je krenuo svojim putem. Kako se pisalo, a i on potvrdio, Peja je Dragani poklonio silikone, dok je ona njemu nove zube.




DŽEJLA RAMOVIĆ

Pevačica i pobednica jedne od sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Džejla Ramović svoj privatni život krije kao zmija noge od očiju javnosti.

Ona je ove godine raskinula dugogodišnju vezu, sa idalje javnosti nepoznatim muškarcem, te joj je jako dugo trebalo da ga preobli, ali sada, kako je isticala, je mnogo bolje i nastavila je hrabro da korača ka novim uspesima i ljubavima.
 

Aleks Nikolić častila sebe nakon što je stavila tačku na vezu sa Carem!








VANJA IGNJATOVIĆ I NENAD ALEKSIĆ ŠA

Poznata tiktokerka Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša iznenadili su javnost kada su otkrili da su ušli u ljubavnu vezu, a kako je i sam reper, inače aktuelni učesnik "Elite" otkrio, njih dvoje se poznaju već dve godine, ali nisu bili u kontaktu.


Nedugo nakon što su izašli u javnost kao ljubavni par, njih dvoje su se u tajnosti venčali, a neposredno nakon toga, njih dvoje su obavili crkveno venčanje u Kragujevcu i napravili su gala svadbu.

Ubrzo, Ša je otkrio da su se on i Vanja posvađali, te je i otkrio da je neposredno pred ulazak u "Elitu" podneo zahtev za razvod braka, te je i istakao da je Vanja imala spontani pobačaj, ali da to nije razlog zbog kog su se njih dvoje razveli.


Danas, Vanja je nastavila da svoju karijeru gradi na tiktoku, dok je Ša u novoj burnoj ljubavi sa pevačicom i aktuelnom učesnicom "Elite" Mionom Jovanović.




IVANA ŠAŠIĆ I BOJAN SIMIĆ

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić tokom učešća svog bivšeg muža u "Zadruzi 6", Bojana Simića često se oglašavala za medije zbog njegovih tvrdnji i prljavog veša iz braka koji je on iznosio.



Naime, ona je ove godine otkrila na svom Fejsbuk profilu da je crkveno razvedena od Bojana, te nije krila oduševljenje i sreću zbog ovog razvoda, što i dan danas ističe.



ELA DVORNIK

Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik i birtanski preduzetnik Čarls razveli su se sredinom ove godine. Naime, mediji su primetili da se ovaj bivši bračni par ne prati na društvenim mrežama. Elu i Čarlsa osim braka veže i posao. Bračni par je 2016. pokrenuo firmu "Manijak". Kako je Ela objasnila, reč je o prvom evropskom inkubatoru koji okuplja influensere i marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima.



Bračni par se upoznao 2014. godine u Londonu. Verili su se u Japanu i posle pet godina venčali su se u Las Vegasu. Razlika između njih je 13 godina, a kad ga je upoznala, najviše joj se svidelo što se odnosio prema njoj kao prema dami, iako se ona, kako kaže, nikad u životu nije tako osećala.O njihovom razvodu pisalo se i ranije ove godine, a ona je tada odgovorila na priče.



MILICA TOMAŠEVIĆ I VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ

Kada su otpočeli romansu Milica Tomašević i Viktor Živojinović nisu to krili od javnosti, pa tako glumica nije želela da skriva da je okrenula novi list. Glumica je objavila fotografije koje ukazuju upravo na to, da je vezi sa Breninim sinom došao kraj.

Dosta se pisalo o tome da je njegova majka, pevačica Lepa Brena glavni inicijator za raskid ove ljubavne veze. Naime, navodilo se da su do do Brene su s više strana došle informacije o glumičinom privatnom životu, koje se pevačici nisu svidele, pa je na sve načine pokušala, a na kraju i uspela, da sina razdvoji od Milice, s kojom je bio u vezi duži vremenski period.










DARKO FILIPOVIĆ I JASMINA

Posle 12 godina braka pevač Darko Filipović je ponovo slobodan. Učesnik prve sezone "Zvezda Granda" i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihovom braku je ipak došao kraj. Nakon kraha ljubavi pevač je otputovao u Italiju, a svako slobodno vreme koristi za uživanje i odmor na još daljim destinacijama.

Darko je jednom prilikom otkrio da im se desila ljubav na prvi pogled i otkrio je da ju je verio na Tajlandu. Folker je odlučio da svadbeno veselje bude organizovanu u njegovom rodnom Leskovcu, s obzrirom na to da je i Jasmina iz južnih krajeva naše zemlje.



IVANA ŠPANOVIĆ I MARKO VULETA

Čuvena atletičarka Ivana Španović razvela se od dugogodišnjeg emotivnog partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, za kog se udala pre nešto više od dve godine. Najbolja srpska atletičarka je na društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na Instagramu.
 

Godišnji horoskop 2024 Ovan: Sklonost ka tajnim ljubavnim vezama!

Godišnji horoskop 2024 za znak Bik: Plodnost na prvom mestu!

Godišnji horoskop 2024 Blizanac: Vreme je za promene!

Godišnji horoskop 2024 Rak: Pazite kome dajete poverenje!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>