Style

Ljubav

Godišnji horoskop 2024 Blizanac: Vreme je za promene!

Godišnji horoskop za 2024. godinu Blizancima poručuje da je vreme za promene! Krenite od sebe, od toga da rasčistite neke stvari u svojoj glavi, a onda krenite dalje...

Godišnji horoskop 2024 Blizanac: Vreme je za promene! Svet Plus




Kada je posao u pitanju godišnji horoskop za 2024. godine donosi Blizancima napredak ali u drugoj polovini godine. 


Na početku godine nećete se osećati najbolje kada je posao u pitanju ali i prijateski odnosi. Druženje vam neće prijati i nećete trpeti ničiju kritiku. Odmarajte u ovom periodu i ne opterećujte se previše već samo pravite planove u glavi ne izgovarajte ih naglas. 


Što se novca tiče u prvoj polovini 2024. godine nastojte da ne trošite previše, a posebno nemohte kupovati stvari koje vam uopšte nisu potrebne.


Polje ljubavi je "klimavo" i lako može da ispliva na vrh svo ono vaše nagomilano nezadovoljstvo. Preispitivanje svojih predhodnih postupaka, preispitivanje svega što ste uradili, odabrali, rekli...


 

Dafne Selfi ima 94 godine, nema botoksa, koristi malo kreme za lice!




 

Godišnji horoskop 2024 Rak: Pazite kome dajete poverenje!




Mnogi Blizanci mogu u 2024. godini uploviti u bračne vode, pa čak i postati roditelji. Oni koji su slobodni, moraju sebi oprostiti ranije greške i krenuti dalje. Ukoliko to ne učine, teško će zadržati bilo koju osobu pored sebe.


Zdravlje Blizanaca mnogo će zavisiti od toga kako se budu odnosili prema sebi i svom telu. Horoskop preporučuje da što više vremena provode na čistom vazduhu, u šetnjama i opuštanju.



Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>