Style

Ljubav

Godišnji horoskop 2024 za znak Bik: Plodnost na prvom mestu!

Godišnji horoskop za 2024. godinu Bikovima pre svega donosi plodnost, pa mogu razmišljati o proširenju porodice i svemu što uz to ide...

Godišnji horoskop 2024 za znak Bik: Plodnost na prvom mestu! Svet Plus
Sjajna godina za Bika koji je započeo sa neke svoje planove da sprovodi u dela jer će se u 2024. godini sve to privesti kraju i biće jako zadovoljni postignutim rezultatima.

Vaša dobra energija i sreća koju osećate zbog ispunjenja onoga o čemu ste maštali prizvaće u vaše društvo veoma dobre ljude, odnosno ljude sa kojima ćete moći i na dalje da postižete uspehe i nižete dobre rezultate.


Neki od pripadnika znaka Bik, oprobaće se i u inostranstvu. Oni koji se bave trgovinom ili posluju preko interneta i slično, u drugoj polovini godine imaće značajen dobitke. 

 

Godišnji horoskop 2024 Ovan: Sklonost ka tajnim ljubavnim vezama!
Bikovi koji su u dužim vezama ili brakovima, imaće veliku podršku partnera u svemu što budu radili. Nadopunjavaće se međusobno i rezultati neće izostati.

Kod muškarca Bika, sada je veoma važno da budu iskreni sa partnerkom i da ne svrljaju okolo jer veoma lako može doći do pokretanja nekih starih priča, a to bi bila kap koja preliva čašu.


Ovo je polodna godina za Bika, dame će lakše ostajati u drugom stanju, a muškarci će se lakše odlučivati na proširenje porodice.


Kada je u pitanju zdravlje godišnji horoskop navodi da je dobro vreme za ostavljanje poroka i svega lošeg čega ste svesni da činite sebi. Više se posvetite važbama i šetnjama, i ne nalazite izgovore kako bi ste ostali u sedećem ili ležećem položaju.

 

Godišnji horoskop 2024 Blizanac: Vreme je za promene!Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>