Elita 7

Parovi

Ermina Pašović tvrdi da je dosta matorinih prijatelja znalo šta Anita radi! (VIDEO)

Kod Dalile u emisiji, uživo se uključila Ermina Pašović koja tvrdi da je dosta Matorinih prijatelja znalo šta radi Anita Stanojlović ali su ćutali...

 Ermina Pašović tvrdi da je dosta matorinih prijatelja znalo šta Anita radi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Ermina opšte je poznato da si bila jedan od najboljih prijatelja Jovane Tomić Matore - rekla je Dalila Dragojević.


"Jesam, šta god ona uradila ja sam tu. Samo što se ne slažem sa njenom odlukom , ali tu sam." - rekla je Ermina.


Kako je tebi Anita izgledala na dan svadbe? - upitala je Dalila.

"Bila je svađa između mene i Anite, ne između mene i Rešićške. Svađa je bila oko šminke, jer je Matora plaćala njene tetke i kuma. Rekal sam ako se plaća za njih onda se plaća i za mene. Izbio je haos i rekla sam da je Anita rijaliti igrač i to kod mene neće proći. Ja mogu nekoga da posavetujem, na njemu je dal će poslušati. Anita je pocepala venčanicu, udarala glavu u prozor..." - rekla je Ermina.

"Anita je često sedela na lajvu, ali sam kontala, izašla tek iz rijalitija ovo ono. Nakon te svadbe sam ja provela mnogo vremena sa njih dve. Ja sam mislila da je Anita sa njom zbog novca, ali delovalo je stvarno kao da je Anita voli, trudila se. Anita se nije bahatila sa Jovaninim parama, nije joj dala da pije, nije joj dala neke poruke. I tu je mene Anita kupila." - rekla je Ermina.



Matea je izjavila da je u isto vreme bila brižna i prema njoj - rekla je Dalila.

"Što se tiče te Matee, ne opravdava Anitu ništa, osuda i kriva je sto posto. Po meni je Matea tipovala Anitu i Matoru, bila je kod svakog bivšeg zadrugara na lajvovima, sve je odradila namenski. Matea je iznela jednom prepiske, važi ljubavi, Aniti ko god uđe u lajv, oslovljavala je ljude sa ljubavi. Ne mogu da krivim Mateu za Anitine greške." - rekla je Ermina Pašović.
 


"Znam dosta ljudi koji su jedva čekali ovo, bili su upućeni, a ćutali su. To za mene ima veću težinu nego što je Anita radila. Anita je kriva što je dozvolila sebi to, i što je ulazila u komunikaciju. Matea je tipovala Matoru i Anitu..."- rekla je Ermina.


Neki Matorini prijatelji su se bahatili njenim novcem, a o tome poslušajte u video snimku:


Čitajte SVET PLUS na Google vestima.



 



 
 

Bliži se Aranđelovdan, dajemo vam nekoliko ideja za predjelo! (RECEPTI)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>