Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2023. godine!

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2023. godine donosi za Bikove neprocenjive momente! Evo šta je astrolog Nataša Paunovski pripremila za ostale znakove Zodijaka.

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2023. godine! Svet Plus








Ovan 21.3. - 20.4.


Tražite ravnotežu u svom životu. Posvetite se poslu, ali ne zaboravite ni na privatnu sferu jer vam je potreban izduvni ventil.

LJUBAV
Okružite se ljudima koji pozitivno utiču na vaše emotivno stanje. Neka prisustvo onih koji vam pomažu bude vaša podrška.

POSAO
Budite oprezni jer svako može pokušati iskoristiti vašu dobrotu ili slabu tačku. Postavite granice i ne dozvolite da vas "nagaze".

ZDRAVLJE
Pripazite na probleme sa kostima. Redovne vežbe i unos kalcijuma mogu pomoći u očuvanju zdravlja kostiju. Obratite pažnju na svoje telo i potrebne preventivne mere.






Bik 21.4. - 21.5.


Ne dozvolite da tuđi problemi postanu vaši. Ako se previše opteretite, izgubićete vreme za sebe i sopstveni život.

LJUBAV
Neki momenti su neprocenjivi i ne mogu se kupiti. Posvetite pažnju nečemu što ima dublji emotivni značaj i negujte te vrednosti.

POSAO
Budite oprezni s onim što izgovarate na poslu, jer reči lako mogu napustiti radni prostor i prouzrokovati probleme u vašem privatnom životu.

ZDRAVLJE
Ako osećate mučninu, posvetite pažnju svojim emotivnim i fizičkim potrebama. Ponekad je važno povući se i pronaći mir kako biste očuvali svoje zdravlje.






Blizanci 22.5. - 21.6.

Možda je sada pravo vreme da se oslonite na podršku drugih ljudi. Nemojte se praviti jaki, već prihvatite svaku pomoć koja vam je dostupna.

LJUBAV
Emotivno ste osetljivi, pa posvetite pažnju svojim osećajima i komunicirajte otvoreno s partnerom o onome što prolazite.

POSAO
U poslu su poželjne kreativne aktivnosti. Razmislite o novim pristupima i idejama koje mogu unaprediti vaše radno okruženje.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje nije loše, ali ne zanemarujte svoje emotivno blagostanje. Posvetite vreme sebi i pravite ravnotežu između poslovnih i ličnih obaveza.





Rak 22.6. - 22.7.

Fokusirajte se na kuću i porodicu. Dan je idealan za završetak poslova koji već duže vreme čekaju na svoj red.

LJUBAV
Izbegavajte previše opterećivanje prošlošću u ljubavnim odnosima. Fokusirajte se na sadašnji trenutak i gradite budućnost.

POSAO
Nemojte brinuti o propuštenim prilikama; nadoknadićete sve što je potrebno. Posvetite se obavezama s optimizmom i efikasno ćete rešavati zadatke.

ZDRAVLJE
Budite oprezni s sitnim povredama. Održavajte pažljivost kako biste izbegli neželjene incidente i sačuvali svoje zdravlje.

 

Jedan sastojak dodajte u šampon da vam kosa zablista!













Lav 23.7. - 22.8.

Značajno je znati gde se zaustaviti. Nemojte prelaziti granice i izbegavajte nesuglasice s bližnjima, jer biste kasnije mogli zažaliti.

LJUBAV
Pruža vam se prilika za iskupljenje. Ne propustite je. Pokažite svoju iskrenu nameru da popravite stvari i ojačate vezu.

POSAO
Moguće je da će male stvari izazvati veće probleme na poslu. Budite pažljivi i posvećeni detaljima kako biste izbegli potencijalne komplikacije.

ZDRAVLJE
Glavobolja može biti rezultat stresa ili napetosti. Odmorite se, opustite i posvetite vreme sebi kako biste ublažili neugodne simptome.





Devica 23.8. - 22.9.

Pažljivo osluškujte potrebe bliske osobe. Možda je potrebna vaša podrška i savet, a vi ćete znati pravilno reagovati.

LJUBAV
Definišite konkretne ciljeve u vezi. Razmislite o svojim snovima i zajedno s partnerom radite na ostvarenju zajedničkih planova.

POSAO
Uložite napor ako želite postići rezultate na poslu. Vaš trud će biti nagrađen, pa se angažujte s entuzijazmom.

ZDRAVLJE
Nervoza u jutarnjim satima može biti prolazna. Posvetite se opuštajućim aktivnostima kako biste održali emocionalnu ravnotežu.






Vaga 23.9. - 22.10.

Budite otvoreni za sve mogućnosti danas, uključujući i mogućnost odustajanja od nečega što možda nije bilo realno izvodljivo.

LJUBAV
Balansirajte između onoga što želite i onoga što se od vas očekuje u ljubavi. Posvetite pažnju kako svojim željama, tako i potrebama partnera.

POSAO
Oslobodite se stega prošlosti, ali neka to bude potpuno oslobađanje, bez vučenja tereta za sobom. Odbacite ono što vam više ne služi.

ZDRAVLJE
Zdravlje je stabilno, ali ne zaboravite održavati tu stabilnost pažljivim pristupom svakodnevnim izazovima.






Škorpija 23.10. - 22.11.


Moguće je da se osećate pomalo skučeno, uplašeno ili usamljeno. Ne ostajte sami i ne tugujte, već se potrudite da izađete i družite se s drugima.

LJUBAV
U vezi imate odgovornosti koje je važno ispoštovati. Održavajte komunikaciju i posvetite pažnju partneru kako biste izbegli nesporazume.

POSAO
Moguće je da će biti iskušenja da potrošite više nego što ste planirali. Savet je da se obuzdate, budžetirajte pažljivo i izbegavajte impulsivne odluke.

ZDRAVLJE
Problemi sa kičmom zahtevaju pažnju. Posvetite se pravilnom držanju tela, vežbama jačanja leđa i potražite stručni savet kako biste očuvali zdravlje kičme.


 

Herpes - ko ga dobija, kako se prenosi, ima li veze sa genetikom i kako se leči!










Strelac 21.11. - 21.12.

Pokušajte prepoznati pozitivne osobine kod drugih, ali nemojte nositi ružičaste naočare jer to može naštetiti vama samima.

LJUBAV
Budite oprezni kako ne biste upali u zamku osobe koja se pretvara da vam je bliska i odana. Održavajte ravnotežu između poverenja i opreza.

POSAO
Iskoristite svoju genijalnost u poslu. Neka kreativnost i originalnost budu ključni elementi vašeg pristupa radu.

ZDRAVLJE
Većinom stabilno, ali ne zanemarujte redovne provere i održavajte zdrave navike kako biste očuvali dobrostanje organizma.






Jarac 22.12. - 19.1.


Nikada ne potcenjujte nikoga, jer to može imati ozbiljne posledice, ne samo danas, već i u budućnosti. Poštovanje prema drugima često donosi neočekivane koristi.

LJUBAV
Možda nemate odgovore na sva pitanja, ali ono što vaš partner želi znati, vi već znate. Nemojte prećutkivati važne stvari. Iskrenost je ključ uspešnog odnosa.

POSAO
U današnjem poslovnom okruženju, oslonite se na svoje veštine i znanje. Samopouzdanje će biti ključno, pa se uzdajte samo u sebe.

ZDRAVLJE
Vaše zdravlje je stabilno, ali ne zaboravite na redovne provere i održavanje ravnoteže. Nastavite brinuti o sebi kako biste očuvali dobro stanje organizma.







Vodolija 20.1. - 19.2.


Neka niko ne pokušava diktirati vaše ponašanje. Vi dobro znate razlog vaših reakcija, a isto tako i drugi. Držite se svojih principa i ne dozvolite da vas drugi usmeravaju.

LJUBAV
Vaše emocije su snažne, ali trenutno se držite rezervisano. Nemojte se bojati pokazati svoju ranjivost kada za to dođe vreme.

POSAO
Održavanje pozitivnog duha ključno je za uspeh na poslu. Bez obzira na izazove, potrudite se zadržati vedar pristup. Optimizam će biti vaš saveznik.

ZDRAVLJE
Vaše zdravstveno stanje je dobro. Nastavite s dobrim navikama koje održavaju vašu dobrobit i ne zanemarujte vaš unutrašnji balans.







Ribe 20.2. - 20.3.


Danas je dan kada treba razbiti monotoniju i otvoriti se novim mogućnostima. Neka vaša znatiželja bude vodič kroz dan, istražujući nepoznato.

LJUBAV
Opuštanje u vezi ključno je za sreću. Zamislite da ste na tropskom odmoru i prepustite se trenutku. Ostavite stres kod kuće i dozvolite ljubavi da procveta.

POSAO
Nema potrebe za isključivanjem vlastitog glasa. Vaše mišljenje ima težinu, stoga zaboravite na "mute" dugme. Oglasite se u kolektivu, jer će ljudi ceniti vaše ideje. Možda ćete čuti aplauz ili dva koji će vas dodatno motivisati.

ZDRAVLJE
Vaše zdravlje je stabilno kao daska za surfovanje na mirnom moru. Dok god ne pokušavate biti akrobata, sve će ići glatko. Posvetite vreme sebi i održavajte tu ravnotežu kako biste ostali u dobroj formi.

 

Pločice u kupatilu će zablistati! Kamenac nestaje bez problema!



 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>