Style

Ljubav

Oni su aljkavi i nije ih briga! Najneuredniji znakovi horoskopa!

Oni su aljkavi i nije ih briga šta ćete vi na to reći! Ovo su najneuredniji znakovi horoskopa, jedan od njih čišćenje kuće smatra za uzaludan posao.

Oni su aljkavi i nije ih briga! Najneuredniji znakovi horoskopa! Svet Plus






Lavu, čišćenje kuće je beskorisna muka. Neka prljava sudopera? Ma, to će već srediti kad-tad. Do tada, nemaju vremena za brigu o neredu. Lični izgled je uvek na prvom mestu, a tek onda dolazi sve ostalo.

Ako Lav žuri na posao, neće mu pasti na pamet da posprema krevet ili čisti kuću. Radije će angažovati nekoga da obavi poslove oko kuće dok se on fokusira na zarađivanje novca.





Što se tiče Jarčeva, nisu oni baš najspretniji kad su kućni poslovi u pitanju. Nećete ih videti kako s veseljem čiste. Oni radije bulje u telefon ili televizor, a da ne pomaknu prstom oko kuće.

Jarčevi često prebacuju svojoj deci odgovornost za čišćenje kuće. Možda će, eventualno, srediti kuću u vanrednoj situaciji, ali to je retko.

 

Njegove pesme svi pevaju u kafanama, a ne znaju ko je on! (VIDEO)









Škorpije se baš i ne zamaraju čišćenjem doma. Tu i tamo, ako imaju neke bitne goste, možda će malo poraditi na redu. Ali ni tad ne daju sve od sebe, jer iskreno ih baš briga što drugi misle o izgledu njihovog doma. Njihov moto je: "Ako dolaziš da tražiš prašinu po ćoškovima, bolje nemoj ni dolaziti."

Realno, Škorpije radije uživaju u serijama, igricama, druženju ili gledanju TV-a nego u sređivanju kuće.
 

Vreme je za jesenje čišćenje prozora! Ovaj sastojka uklanja uporne fleke!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>