Elita 7

Parovi

Uroš Stanić je negativac iz filmova kojeg niko ne može da obuzda! (VIDEO)

Ove nedelje elitari su birali između potrčaka Milene Kačavende i Uroša Stanića, a Mensur Ajdarpašić je imao zanimljivo viđenje Stanića. Uroš je kao negativac iz filmova kojeg niko ne može da obuzda...

Uroš Stanić je negativac iz filmova kojeg niko ne može da obuzda! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






U toku emisije "Nominacije" reč je dobio Mensur Ajdarpašić:




"Moj odnos sa njih dvoje nije dobar, a ni loš. Uroš je ono malo, bezobrazno deršte. Negativac iz filmova koje niko ne može da obuzda. S tobom ne bih mogao da se družim nikada, prodao bi čoveka za sitno. Generalno si animljiv, imaš šta da kažeš, ima smisla, glup nisi i istakao si se. Što se tiče Milene, smatram da prijatelj treba da se bude do kraja, a ne onakav, kakav je ona. 

Ovu situaciju o kojoj slušamo, kad je u pitanju njen verenik za mene smisla nema. Ne mislim da si naivna, veoma si svesna, ali i odgovorna. Prema meni nis loša, pokazuješ poštovanje prema meni, ali i isti i uzvraćam, za razliku od Uroša, koji me ne poštuje. Šaljem Uroša, ostavljam Milenu."
- istakao je Mensur Ajdarpašić.






 


Nakon što su učesnici ''Elite'' izglasali kao prvog nominovanog Uroša Stanića, voditeljka Ana Radulović saopštila je koga su gledaoci izlasali, kao i kome odabrani žele da vide leđa.

"Odabrani su odlučili da će se Anđela boriti za opstanak sa Urošem. Publika je takođe glasala, a oni su se odlučili za Manuela." - kazala je Ana Radulović.


 

 

Ruski napitak koji topi salo neverovatnom brzinom! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>