Lepota

Ljubav

Jedan sastojak dodajte u šampon da vam kosa zablista!

Nije dovoljno negovati samo vlasi kose, najbitnija stvar je koža vaše glave - vlasište, zato jedan sastojak dodajte u šampon da vam kosa zablista! Primetićete da će brže da raste, da će se manje mastiti i da će biti sjajnija.

 Jedan sastojak dodajte u šampon da vam kosa zablista! Svet Plus




 

Verujemo da ne biste ni pomislili da dodate ovaj sastojak u šampon, ali prema iskustvima žena koje su eksperimentisale s ovim receptom, rezultati su izuzetni. Dok se posvećujemo nezi kose, često se usmeravamo na same vlasi, zanemarujući potpuno teme. 

Frizeri upozoravaju da je to ozbiljna greška, jer samo ako je teme dobro negovano, možemo očekivati da će i kosa izgledati zdravo i sjajno. Da bi teme bilo zdravo, preporučljivo je povremeno napraviti piling, upravo kao što to činimo s kožom lica. 

Za ovo nije potrebno koristiti skupe preparate. Sve što treba da uradite je dodati kašiku šećera u šampon kojim inače perete kosu.


 

Profesionalni kuvar savetuje! Jedan sastojak da se riba ne lepi za tiganj!








Upravo šećer će blago izvršiti piling, uklanjajući mrtve ćelije koje mogu ograničiti rast lepe i zdrave kose. Osim toga, olakšaće temeljnije pranje i omogućiti regeneratoru da dublje prodre, pružajući bolju ishranu samoj dlaci.

Nije preporučljivo preterivati s ovim postupkom kako biste izbegli isušivanje kože glave. Idealno je ponoviti piling nakon svakog četvrtog pranja.
 

Maska za lice koja uklanja mitisere i sve ostale gadosti! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>